21 MAJ

Pramms Memorial

Det är dags för årets första storloppsdag med Pramms Memorial (L) som dagens huvuduppgörelse. På Pramms Memorial-dagen drabbar Skandinaviens elithästar samman och för besökarna sätter vi extra flärd på dagen med 1920-talstema inspirerat av Netflixserien Peaky Blinders.

Plats: Jägersro Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 11:50

Mer information och startlistor kommer några dagar innan tävlingarna.

Taggar: Galopptävling, Årets höjdpunkter

Pramms Memorial-dagen är en av de största tävlingsdagarna på Jägersro Galopp. På plats får du komma de snabba fullbloden riktigt nära och uppleva den där speciella samhörighet och glädje som uppstår när din favorit får paradera in i vinnarcirkeln.

Ta med dina vänner och avnjut en god söndagslunch signerad Pembert & Co. i vår restaurang, sätt er ner i en loungegrupp på puben John Scott’s och beställ god dryck eller ta en fika i någon av våra trevliga serveringar. Barnen har en given plats denna dag och här finns något för alla att hitta på oavsett väder.

I butiken Hatthyllan kan du köpa dig en typisk Peaky Blinders-keps!

Biljett kan du förköpa för endast 50 kr på Tickster. Det är också möjligt att köpa biljett på plats men det kostar lite mer. Det är fri entré för barn under 18 år och vi erbjuder alltid fri parkering.

För dig som inte kan se tävlingarna på plats, visas loppen i både TV12 och på ATG Live. Läs mer på sidan Galopp på tv och online.

Mat och dryck

Våra krögare Pembert & Co. har laddat upp i restaurangen och i flera av våra trevliga serveringar. Här finns något för alla. Mer info kommer.

Mat och dryck

Våra krögare Pembert & Co. har laddat upp i restaurangen och i flera av våra trevliga serveringar. Här finns något för alla. Mer info kommer.

Tema: Peaky Blinders

Vi har nog alla sett eller hört talas om Peaky Blinders, netflixserien som gjort att vi alla vill bära tweed. Här är din chans!

Peaky Blinders har inspirerats av ett av gatugängen i 1920-talets Birminghamn, där hästarna och kapplöpningarna spelade en stor roll i det vardagliga livet. I den första ikoniska scenen rider huvudkaraktären in på ett stort svart fullblod för att genomföra en mystisk ceremoni inför ett kommande lopp som hästen ska starta i. Att sporten är kantad av vidskeplighet är nämligen inget nytt...

Tre steg för att bli en fulländad Peaky Blinder:

  1. Tweed! Kappa, blazer eller en väst i detta ylletyg och din outfit är säkrad.
  2. Hatten, handskarna, pälsen och fickuret - detaljerna gör allt!
  3. Hästkapplöpning. Omringa dig av hästar, mystik och spänning.

Publiktävling - Best Dressed

Mer info kommer.

Fler evenemang

Ponny 6623.jpg

5 APR

Ponnygalopp: Licenskurs

Jägersro Galopp

DSC_3905

12 APR

Galopptävlingar

Bro Park

Cece Adorable 3530

16 APR

Galopptävlingar

Jägersro Galopp

Falkor TOP

19 APR

Galopptävlingar

Bro Park