Häng med bakom kulisserna på Bro Park

Häng med på en guidad tur på Bro Park! Se hästarna accelerera i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och titta in i ett galoppstall. Det är några av de saker du kan få uppleva förutom att se de fartfyllda loppen.

Missa inte en chans att få en inblick i galoppens värld, välkommen på rundvisningen Bakom kulisserna på Bro Park!

Att se hästarna lastas in i startboxarna för att sedan från stillastående hoppa ut och sätta full fart mot mål är en upplevelse som brukar imponera på de allra flesta. Träffa en jockey och få en inblick i hur de klär sig, vilken utrustning de använder och hur deras liv ser ut. Att få komma upp i ett galoppstall och träffa hästarna och en tränare är även det en unik händelse som är få förunnat.

Den guidade turen tar ca 2 timmar och kostar 200 kronor per person. Rundvisningen passar alla oavsett ålder eller kunskap om galoppsporten. Det är en perfekt aktivitet för familjen, kompisgänget eller för dig som kommer till galoppbanan på egen hand!

Avsluta gärna med en god lunch i vår restaurang!

Kommande datum hittar du nedan:

Kommande evenemang

NDG_Win_Machine

20 JUN

Bakom kulisserna

Bro Park

DSC_0922.jpg

23 JUL

Bakom kulisserna

Bro Park

sadlarav3juni2020.jpg

10 SEP

Bakom kulisserna

Bro Park

innanlastning.jpg

15 OKT

Bakom kulisserna

Bro Park

Uppsittning.jpg

19 NOV

Bakom kulisserna

Bro Park

Läs mer om Bro Park

MOF190616-108914.jpg

Evenemang och aktiviteter

Besök Bro Park för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

IMG__33429.JPG

Inför besöket på Bro Park

Här hittar du praktisk information inför ditt besök på Bro Park.

Bro Park Krog Brunch tallrik.JPG

Mat och dryck på Bro Park

På Bro Park kan du njuta av vällagad mat i en fantastisk miljö. Serveringarna på Bro Park drivs av Stockholm Catering och lunchrestaurangen i huvudbyggnaden serveras dagens lunch måndag-fredag, samt alla tävlingsdagar.

MOF190616-108637.jpg

Företag och grupper

På Bro Park finns det unika möjligheter för företag och organisationer att profilera sig med aktiviteter och evenemang. Arenan erbjuder moderna konferensmöjligheter på såväl tävlingsdagar som vardagar.

MOF190616-108466.jpg

Om Bro Park

Bro Park i Upplands-Bro är en stilren och modern galoppbana och träningsanläggning i vacker parkmiljö.