Hästarnas Mästare logo.png
Hästarnas Mästare logo.png

ATG Hästarnas Mästare

Fredagen den 23 augusti 2024 på Jägersro Galopp i Malmö

Varmt välkommen till Jägersro och en fredagskväll ni sent kommer att glömma! Fyra hästsportprofiler möts i en spännande trekamp bestående av galopplopp, travlopp och banhoppning. Vem blir ATG Hästarnas Mästare 2024?

Deltävlingarna varvas med mellansnack och riktiga galopplöpningar. På plats finns flera olika serveringar med mat och dryck för alla åldrar.

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om ATG Hästarnas Mästare och våra andra event och tävlingar? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyheter om Hästarnas Mästare

Adrian Kolgjini TOP Adrian Kolgjini TOP

Galoppen har fått en ny entusiast i travtränaren Adrian Kolgjini, 30. Efter ATG Hästarnas Mästare var Adrian lycklig som ett barn – trots att han inte vann galoppdelen i den spektakulära tävlingen. Läs mer

hmastare-prisutd-top hmastare-prisutd-top

Hoppryttaren Erik Nordström, där har vi vinnaren av ATG Hästarnas Mästare. Och det var en stolt ryttare som fick lyfta den jättelika segerbucklan. Läs mer

DSC_0752 DSC_0752

Men kanske inte på det sätt som du tror. För Johanna är Hästarnas Mästare ett sätt att utvecklas som människa och ryttare, det viktigaste är kanske inte att vinna även om hon givetvis kommer att försöka att vara bäst också. Läs mer

Läs mer om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare Janetzky 0337.jpg

Om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare är en trekamp där flera hästsportprofiler möts. Evenemanget arrangeras på Jägersro Galopp i augusti. Deltagarna kör ett travlopp, de rider ett galopplopp och de rider en banhoppning. I varje gren samlar de poäng och den som samlar ihop flest poäng blir Hästarnas Mästare.

IMG_7848

Praktisk info

På den här sidan finns information för dig som vill besöka ATG Hästarnas Mästare den 23 augusti 2024 på Jägersro Galopp. Uppdateras löpande.

IMG_7610

Deltagare

Här kan du läsa om vilka ryttare och kuskar som kommer att delta i 2023 års upplaga av ATG Hästarnas Mästare. Vem är din favorit?

IMG_9377

Samarbete

Vill du eller ditt företag synas under ATG Hästarnas Mästare?

Tack till våra partners