Hästarnas Mästare logo.png
Hästarnas Mästare logo.png

ATG Hästarnas Mästare

Fredagen den 23 augusti 2024
Jägersro Galopp i Malmö

Varmt välkommen till Jägersro och en fredagskväll ni sent kommer att glömma! Travsportens Preben Sövik, galoppsportens Annie Nilsson Lindahl och ridsportens Julia Kringstad och Lina Dolk möts i en spännande trekamp bestående av galopplopp, travlopp och banhoppning. Vem blir ATG Hästarnas Mästare 2024?

Deltävlingarna varvas med mellansnack och riktiga galopplöpningar. På plats finns flera olika serveringar med mat och dryck för alla åldrar.

Biljetter

För vuxna kostar entrébiljetten endast 120 kr, medan vi välkomnar barn och ungdomar under 18 år helt kostnadsfritt.

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om ATG Hästarnas Mästare och andra event och tävlingar på Jägersro Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyheter om Hästarnas Mästare

deltagare-hm-2024-1
deltagare-hm-2024-1

Proffstränare i både trav och galopp, kompis med Adrian Kolgjini, en naturlig känsla för hästar eller kanske styrkan från att ha klarat av en Svensk Klassiker. Fredagen den 23:e augusti, när ATG Hästarnas Mästare avgörs på Jägersro, får vi svaret. Läs mer

Adrian Kolgjini TOP
Adrian Kolgjini TOP

Galoppen har fått en ny entusiast i travtränaren Adrian Kolgjini, 30. Efter ATG Hästarnas Mästare var Adrian lycklig som ett barn – trots att han inte vann galoppdelen i den spektakulära tävlingen. Läs mer

hmastare-prisutd-top
hmastare-prisutd-top

Hoppryttaren Erik Nordström, där har vi vinnaren av ATG Hästarnas Mästare. Och det var en stolt ryttare som fick lyfta den jättelika segerbucklan. Läs mer

Läs mer om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare Janetzky 0337.jpg

Om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare Janetzky 0337.jpg

Hästarnas Mästare är en trekamp där flera hästsportprofiler möts. Evenemanget arrangeras på Jägersro Galopp i augusti. Deltagarna kör ett travlopp, de rider ett galopplopp och de rider en banhoppning. I varje gren samlar de poäng och den som samlar ihop flest poäng blir Hästarnas Mästare.

Läs mer
IMG_7848

Praktisk info

IMG_7848

På den här sidan finns information för dig som vill besöka ATG Hästarnas Mästare den 23 augusti 2024 på Jägersro Galopp. Uppdateras löpande.

Läs mer
grupp

Deltagare

grupp

Här kan du läsa om vilka ryttare och kuskar som kommer att delta i 2024 års upplaga av ATG Hästarnas Mästare. Vem hoppas du vinner?

Läs mer
IMG_9377

Samarbete

IMG_9377

Vill du eller ditt företag synas under ATG Hästarnas Mästare?

Läs mer

Tack till våra partners