Hästarnas Mästare logo.png
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Hästarnas Mästare logo.png

ATG Hästarnas Mästare

Fredagen den 25 augusti 2023 på Jägersro Galopp i Malmö

Varmt välkommen till Jägersro och en fredagskväll ni sent kommer att glömma! Fyra hästsportprofiler möts i en spännande trekamp bestående av galopplopp, travlopp och banhoppning. Vem blir Hästarnas Mästare 2023?

Deltävlingarna varvas med mellansnack och riktiga galopplöpningar. På plats finns flera olika serveringar med mat och dryck för alla åldrar.

Nyheter om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare 5766.jpeg Hästarnas Mästare 5766.jpeg

Återupplev evenemanget ATG Hästarnas Mästare i detta härliga videoreportage som har gjorts av Kanal 75. Läs mer

Hästarnas mästare 2022.jpeg Hästarnas mästare 2022.jpeg

Galoppjockeyn Per–Anders Gråberg vann ATG Hästarnas Mästare. Inför den avslutande banhoppningen var det helt jämnt mellan Gråberg, travkusken Emilia Leo och hoppryttaren Selma Hammarström. Men Gråberg var kallast – och snabbast. Han red snabbt och hade bara en bom ner. ”Den här pokalen var större än den jag brukar få när jag vinner ett galopplopp”, sa P-A och skrattade Läs mer

Selma Hammarström - Hästarnas Mästare.jpg Selma Hammarström - Hästarnas Mästare.jpg

Selma Hammarström har smygtränat inför trekampen ATG Hästarnas Mästare på Jägersro imorgon. Hon känner förstås pressen att försvara systern Klaras seger från 2019 och förbereder sig maximalt. "Än är jag inte nervös i alla fall," säger hon. Läs mer

Läs mer om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare Janetzky 0337.jpg

Om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare är en trekamp där flera hästsportprofiler möts. Evenemanget arrangeras på Jägersro Galopp i augusti. Deltagarna kör ett travlopp, de rider ett galopplopp och de rider en banhoppningsbana. I varje gren samlar de poäng och den som samlar ihop flest poäng blir Hästarnas Mästare.

Hammarström 6895.jpg

Praktisk info

På den här sidan finns information för dig som vill besöka ATG Hästarnas Mästare den 25 augusti 2023 på Jägersro Galopp.

IMG_9377

Samarbete

Vill du eller ditt företag synas under ATG Hästarnas Mästare?

Huvudpartner