Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Mat och dryck

På tävlingsdagar kan du njuta av fika och enklare rätter från den populära Galoppkiosken. När vi har tävlingar på en lördag eller söndag, så kompletteras Galoppkiosken med flera försäljningsställen som serverar förtäring.

Galoppkiosken

Galoppkiosken drivs helt ideellt av Göteborgs Galoppsällskap. Sortimentet och kringprodukterna försöker vi hålla ”naturnära”, dvs om möjligt ekologiska, nedbrytbara, etc. Vi erbjuder lättare förtäring såsom kaffe, drickor, bakverk, glass, godis, frukt, mackor och varmkorv med bröd. Laktosfria och glutenfria produkter finns. Allt till rimliga priser. Galoppkiosken tar både kontanter och kort.

Picknick 

Vi är stolta över våra stora välskötta gräsmattor på publikplats. Detta har gjort att tävlingarna är idealiska för en trevlig picknick i gröngräset. På vackra sommardagar kan det bli riktigt trångt mellan kaffekannor och härlig galoppsport. Du får gärna ta med dig en egen picknickkorg till dig och hela ditt sällskap men du kan också boka din fikakorg som du hämtar ut på plats. Ta gärna ta med egna stolar, men däremot undanber vi parasoll och annat som kan blåsa iväg eller skymma sikten för andra besökare.

Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Publik 5202 på Göteborg Galopp.jpg

Våra tävlingsdagar är idealiska för en trevlig picknick i gröngräset

Fler sidor om Göteborg Galopp

Publik framför galopphästar på Göteborg Galopp.jpg

Evenemang och aktiviteter

Besök Göteborg Galopp för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

Galopphästar och publik på Göteborg Galopp3.jpg

Inför besöket på Göteborg Galopp

Här hittar du information inför ditt besök på Göteborg Galopp.

Lopp 8 6009 på Göteborg Galopp.jpg

Företag och grupper

På Göteborg Galopp finns möjligheter för företag och organisationer att profilera sig med aktiviteter och evenemang. Området lämpar sig också för bröllop, musikkonserter och andra utomhusevenemang.

Fält med galopphästar på Göteborg Galopp3.jpg

Om Göteborg Galopp

Göteborg Galopp är en mysig galoppbana i naturskön miljö på Hisingen

Starten av ett lopp på Göteborg Galopp.jpg

Häng med bakom kulisserna på Göteborg Galopp

Häng med på en guidad tur på Göteborg Galopp! Se hästarna springa av i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och kanske även en galopptränare. Det är några av de saker du kan få uppleva förutom att se de fartfyllda loppen.