Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Mat och dryck

På tävlingsdagar kan du njuta av fika och enklare rätter från galoppkiosken eller våra foodtrucks.

Observera att våra tävlingar för närvarande har begränsad publik på grund av coronapandemin och att föranmälan krävs. Läs om hur du bokar i informationen om varje tävlingsdag i vårt kalendarium.

Galoppkiosken

Galoppkiosken drivs helt ideellt av Göteborgs Galoppsällskap. Sortimentet och kringprodukterna försöker vi hålla ”naturnära”, dvs om möjligt ekologiska, nedbrytbara, etc. Vi erbjuder kaffe, drickor, bakverk, glass, godis, frukt, mackor och varmkorv med bröd. Laktosfria och glutenfria produkter finns. Allt till rimliga priser. Galoppkiosken tar både kontanter och kort.

Foodtrucks

Varm mat finns att köpa i foodtrucks på området. Se informationen om varje tävlingsdag i vår kalender för mer information om vilka foodtrucks som kommer att finnas på plats.

Picknick 

Vi är stolta över våra stora välskötta gräsmattor på publikplats. Detta har gjort att tävlingarna är idealiska för en trevlig picknick i gröngräset. På vackra sommardagar kan det bli riktigt trångt mellan kaffekannor och härlig galoppsport. Du kan ta med dig en egen picknickkorg eller förbeställ en fikakorg i vår webshop. Du får gärna ta med egna stolar, men däremot undanber vi parasoll och annat som kan blåsa iväg eller skymma sikten för andra besökare.

Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Publik 5202 på Göteborg Galopp.jpg

Våra tävlingsdagar är idealiska för en trevlig picknick i gröngräset