Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare är en trekamp där flera hästsportprofiler möts. Evenemanget arrangeras på Jägersro Galopp i augusti. Deltagarna kör ett travlopp, de rider ett galopplopp och de rider en banhoppningsbana. I varje gren samlar de poäng och den som samlar ihop flest poäng blir Hästarnas Mästare.

2019

Hästarnas Mästare arrangerades för första gången år 2019 och blev en stor succé. Hoppryttaren Klara Hammarström blev mästare efter en stenhård kamp med travkusken Adrian Kolgjini, hoppryttaren Maria Gretzer och jockeyn Fredrik Janetzky. 2020 och 2021 ställdes evenemanget in på grund av coronapandemin.

2022

Efter två år var ATG Hästarnas Mästare tillbaka igen och avgjordes fredagen den 1 juli på Jägersro Galopp. Pontus Hugosson, Selma Hammarström, Emilia Leo och Per–Anders Gråberg hade alla ett bra utgångsläge men till slut stod jockeyn Per-Anders Gråberg som segrare och fick lyfta bucklan högst.

Läs mer om Hästarnas Mästare

Hammarström 6895.jpg

Praktisk info

På den här sidan finns information för dig som vill besöka ATG Hästarnas Mästare den 25 augusti 2023 på Jägersro Galopp.

IMG_9377

Samarbete

Vill du eller ditt företag synas under ATG Hästarnas Mästare?