Foto: J.L.R.
Foto: J.L.R.
Foto: J.L.R.

Mat och dryck

Välkommen att ta del av Jägersros restaurangutbud.

Stora restaurangen

Stora restaurangen i läktarbyggnaden är endast öppen under vissa av galoppens tävlingsdagar. Se menyn och om hur du bokar i informationen om varje tävlingsdag i vårt kalendarium.

John Scott's pub & First Stop

Under onsdagar och söndagar är John Scott's alltid öppen och här kan du köpa lunch och dryck i olika former. Vi erbjuder bland annat fräsch grekisk sallad, räkmacka eller köttbullar med mos. På söndagar är utbudet lite större när First Stop håller öppet.

Stallfiket

Har öppet varje tisdag, onsdag och torsdag mellan klockan 9.00-14.00 samt under alla tävlingsdagar. Det är en samlingsplats för aktiva inom galopp- och travsporten, men givetvis är alla varmt välkomna! Meny och mer information finns på deras Facebooksida.

Fler sidor om Jägersro Galopp

Jägersro Derbykurva på Jägersro.jpg

Evenemang och aktiviteter

Besök Jägersro Galopp för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

Orb Craft 5591 på Jägersro.jpg

Inför besöket på Jägersro Galopp

Här finner du information inför ditt besök på Jägersro.

Lopp 2 0986 på Jägersro.jpg

Företag och grupper

Det finns många sätt att synas tillsammans med galoppsporten och samtidigt bjuda in kunder och medarbetare på en upplevelse långt utöver det vanliga.

AHK_3174.jpg

Om Jägersro Galopp

Jägersro invigdes 1907 och är den enda anläggningen i Sverige som anordnar både galopp- och travtävlingar.

Stall.jpg

Häng med bakom kulisserna på Jägersro Galopp

Häng med på en guidad tur på Jägersro Galopp! Se hästarna springa av i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och titta in i ett galoppstall. Det är några av de saker du kan få uppleva förutom att se de fartfyllda loppen.