Foto: J.L.R.
Foto: J.L.R.
Foto: J.L.R.

Mat och dryck

Välkommen att ta del av Jägersros restaurangutbud.

Stora restaurangen

Stora restaurangen i läktarbyggnaden är endast öppen på Pramms Memorial 19 maj och Svenskt Derby 14 juli. Se menyn och om hur du bokar i informationen om varje tävlingsdag genom att trycka på länkarna ovan. Observera att bokningen stänger klockan 12.00 fredagen innan tävlingarna.

Serveringar

Under onsdagar och söndagar är John Scott's alltid öppen och här kan du köpa lunch och dryck i olika former. Vi erbjuder bland annat matig ceasarsallad, räkmacka eller köttbullar med mos på onsdagar. På söndagar är utbudet lite större när First Stop håller öppet.

Grillen på Kopparbergsverandan

Grillen är igång på Kopparbergsverandan under Svenskt Derby och våra fredagstävlingar. Läs mer i respektive kalendarium.

Stallfiket

Har öppet varje tisdag, onsdag och torsdag mellan klockan 9.00-14.00 samt under alla tävlingsdagar. Det är en samlingsplats för aktiva inom galopp- och travsporten, men givetvis är alla varmt välkomna! Meny och mer information finns på deras Facebooksida.

Fler sidor om Jägersro Galopp

Jägersro Derbykurva på Jägersro.jpg

Evenemang och aktiviteter

Jägersro Derbykurva på Jägersro.jpg

Besök Jägersro Galopp för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

Läs mer
Orb Craft 5591 på Jägersro.jpg

Inför besöket på Jägersro Galopp

Orb Craft 5591 på Jägersro.jpg

Här finner du information inför ditt besök på Jägersro.

Läs mer
Lopp 2 0986 på Jägersro.jpg

Företag och grupper

Lopp 2 0986 på Jägersro.jpg

Det finns många sätt att synas tillsammans med galoppsporten och samtidigt bjuda in kunder och medarbetare på en upplevelse långt utöver det vanliga.

Läs mer
AHK_3174.jpg

Om Jägersro Galopp

AHK_3174.jpg

Jägersro invigdes 1907 och är den enda anläggningen i Sverige som anordnar både galopp- och travtävlingar.

Läs mer
Stall.jpg

Häng med bakom kulisserna på Jägersro Galopp

Stall.jpg

Häng med på en guidad tur på Jägersro Galopp! Se hästarna springa av i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och titta in i ett galoppstall. Det är några av de saker du kan få uppleva förutom att se de fartfyllda loppen.

Läs mer