Följ tävlingarna på tv och sociala medier

Kan du inte komma till Bro Park den 17 september? Då får galoppbanan komma hem till dig! Du kan följa tävlingarna via TV12 eller ATG:s webb-tv. Häll upp ett glas bubbel, slå dig ner framför skärmen och njut av sport på högsta nivå!

Tv och webb-tv

Ni kan se hela Stockholm Cup-sändningen på TV12 och ATG Live.

  • TV12: 14.30-18.00
  • ATG Live: Ca 13.30-18.10

I sändningarna kan du ta del av spelinformation, intressanta reportage och självfallet se loppen.

Sociala medier

Inför tävlingarna och under själva tävlingsdagen kan du se foton, stories och videoklipp på Bro Parks Facebook och Instagram.

Liveuppdateringar på Twitter

Svensk Galopps engelskspråkiga Twitterkonto @swehorseracing uppdateras frekvent under tävlingsdagen med resultat, bilder och länkar till lopprepriser.

Speltips

ATG arrangerar GS75. Du får rykande heta speltips på ATG.se.

Nyheter och reportage

Inför tävlingarna publiceras intervjuer och nyheter på vår nyhetssida.

Resultat och referat

Resultat publiceras på app.svenskgalopp.se. Efter tävlingarna skriver vi ett tävlingsreferat och det hittar du på nyhetssidan.

Svensk Galopps bildbank hittar du bilder på vinnarna, de publiceras några timmar efter tävlingarna.

Läs mer om Stockholm Cup

Bro Park Jpeg 3-100

Besöksinformation

Vad kostar det, när ska jag vara på plats och hur ska jag klä mig? På den här sidan finns allt du behöver veta inför ditt besök på Stockholm Cup på Bro Park den 17 september 2023.

Stockholm Cup AHK_1546-7.jpg

Startfältet i Stockholm Cup

Tio hästar kommer till start i Stockholm Cup International (Gr.3) - det största loppet på Bro Park den 17 september 2023. Vilken häst tror du vinner i år?

Her Him

Stockholm Cup-dagens löpningar

Stockholm Cup International (Gr.3) är den största av de tio löpningar som avgörs under Stockholm Cup-dagen på Bro Park i september. Läs om dagens alla lopp!

Thundering Blue foto Elina Björklund.jpg

Stockholm Cup-lopp vi minns

Mr Eubanks, Collier Hill, Bank of Burden och Thundering Blue. Under åren har vi fått se många stjärnhästar segra i Stockholm Cup International. Här är några av de mest minnesvärda loppen.

Stockholm Cup eventbild 610 430.jpg

Tio anledningar att besöka Stockholm Cup

Vi ses väl på Bro Park den 17 september 2023? Det blir en spännande och internationell dag med våra allra bästa galopphästar, god mat och roliga aktiviteter för hela familjen. Här är tio anledningar till varför du inte får missa Stockholm Cup-dagen!

dreamstime_m_69511760.jpg

Galoppens bästa brunchrecept

Vad dukas upp på brunchbordet om tränare Francisco Castro, jockey Martin Rodriguez och Bro Park-stammisen Louise Bäckman får välja? Inspireras av de här galoppfantasterna och inled Stockholm Cup-söndagen med en brunch!

Cup-fältet2019.jpg

Samarbete

Vill du eller ditt företag synas i samband med vårt största evenemang för året?