Samarbete

Vill du eller ditt företag synas under ATG Hästarnas Mästare?

Hästarnas Mästare är en trekamp där flera hästsportprofiler möts. Evenemanget arrangeras på Jägersro Galopp i augusti. Deltagarna kör ett travlopp, de rider ett galopplopp och de rider en banhoppningsbana. I varje gren samlar de poäng och den som samlar ihop flest poäng blir Hästarnas Mästare.

Partnerskap

Bjud med dina kunder eller medarbetare till galoppbanan och denna sensommarkväll där du och ditt företag får en unik möjlighet att exponera dig för hästintresserade inom alla kategorier. Vi har tagit fram olika koncept för att du och ditt företag ska synas på bästa sätt:

Har du något annat önskemål eller idé? Tveka inte att kontakta oss.

Utställare

Vill du finnas på plats på Jägersro Galopp med ditt företag eller produkter under kvällen? ATG Hästarnas Mästare lockar personer i alla åldrar från flera olika ridsportgrenar samt trav och galopp. Rådfråga oss gärna om olika förslag på exponering på plats.

Kontakt

Anna Thelander, marknadsansvarig Jägersro Galopp
073-429 87 28
E-post anna.thelander@svenskgalopp.se

Kontakt

Anna Thelander, marknadsansvarig Jägersro Galopp
073-429 87 28
E-post anna.thelander@svenskgalopp.se

Läs mer om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare Janetzky 0337.jpg

Om Hästarnas Mästare

Hästarnas Mästare är en trekamp där flera hästsportprofiler möts. Evenemanget arrangeras på Jägersro Galopp i augusti. Deltagarna kör ett travlopp, de rider ett galopplopp och de rider en banhoppning. I varje gren samlar de poäng och den som samlar ihop flest poäng blir Hästarnas Mästare.

IMG_7848

Praktisk info

På den här sidan finns information för dig som vill besöka ATG Hästarnas Mästare den 23 augusti 2024 på Jägersro Galopp. Uppdateras löpande.

IMG_7610

Deltagare

Här kan du läsa om vilka ryttare och kuskar som kommer att delta i 2023 års upplaga av ATG Hästarnas Mästare. Vem är din favorit?