Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp

Samarbete

Vill du eller ditt företag synas i samband med vårt största evenemang för året?

Stockholm Cup-dagen är Bro Parks största tävlingsdag och årets höjdpunkt på huvudstadsbanan.
Bjud med dina kunder eller medarbetare till galoppbanan denna härliga höstdag där ditt företag får en unik möjlighet att exponera och profilera er för både befintliga och nya kunder.

Det finns möjligheter till flera olika, spännande samarbeten där du eller ditt företag kan synas i samband med våra galopptävlingar och vi skräddarsyr samarbetet efter dina önskemål och behov.

Kontakta Anna Öhgren via e-post anna.ohgren@svenskgalopp.se

Fler sidor om Stockholm Cup

Bro Park fält framifrån.jpg

Besöksinformation

Vad kostar det, när ska jag vara på plats och hur ska jag klä mig? På den här sidan finns allt du behöver veta inför ditt besök på Stockholm Cup på Bro Park den 17 september 2023.

dreamstime_m_97407489.jpg

Stockholm Cup på tv och sociala medier

Kan du inte komma till Bro Park den 17 september? Då får galoppbanan komma hem till dig! Du kan följa tävlingarna via TV12 eller ATG:s webb-tv. Häll upp ett glas bubbel, slå dig ner framför skärmen och njut av sport på högsta nivå!

Her Him

Stockholm Cup-dagens löpningar

Stockholm Cup International (Gr.3) är den största av de tio löpningar som avgörs under Stockholm Cup-dagen på Bro Park i september. Läs om dagens alla lopp!

Thundering Blue foto Elina Björklund.jpg

Stockholm Cup-lopp vi minns

Mr Eubanks, Collier Hill, Bank of Burden och Thundering Blue. Under åren har vi fått se många stjärnhästar segra i Stockholm Cup International. Här är några av de mest minnesvärda loppen.

dreamstime_m_69511760.jpg

Galoppens bästa brunchrecept

Vad dukas upp på brunchbordet om tränare Francisco Castro, jockey Martin Rodriguez och ekonomiassistent Louise Bäckman får välja? Inspireras av de här galoppfantasterna och inled Stockholm Cup-söndagen med en brunch!