Hitta på webbplatsen

På den här sidan finns snabblänkar till olika delar av svenskgalopp.se och app.svenskgalopp.se. Vi berättar också om olika sätt du kan navigera på webbplatsen.

Svensk Galopps webbsajt består av två delar.

Den ena delen, svenskgalopp.se, innehåller nyheter, artiklar och information.

Den andra delen är en webbapplikation som vi gett namnet Galoppappen (app.svenskgalopp.se). På Galoppappen finns våra datadrivna funktioner och e-tjänster. Här hittar du tävlingskalendern, startlistor, resultat, sportinfo, stamboken och alla tjänster som kräver inloggning.

Hitta snabbt på webbplatserna

Här är några av funktionerna på hemsidan:

Mer information om galoppappen finns på sidan Guide till Galoppappen.

Navigera på webbplatserna

Meny i sidhuvudet

Det finns också en meny i sidhuvudet. På svenskgalopp.se finns menyn alltid i översta vänstra hörnet på svenskgalopp.se, oavsett om du använder dator, mobiltelefon eller surfplatta. På Galoppappen (app.svenskgalopp.se) finns menyn i sidhuvudet på dator och i det översta högra hörnet på mobiltelefon eller surfplatta.

Sök

Det finns en sökfunktion för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta på svenskgalopp.se. Du kan söka både på redaktionellt innehåll och på sportinfo om hästar, tränare, ryttare, hästägare och uppfödare.

Galoppappen (app.svenskgalopp.se) finns det också en sökfunktion. Där kan du endast söka efter sportinfo.

Fler sidor om webbplatsen

Användarkonto dreamstime_l_117683864.jpg

Skapa användarkonto på Galoppappen

På den här sidan finns information för dig som vill skapa ett användarkonto på vår webbapplikation Galoppappen.

Man vid dator dreamstime_l_68589310.jpg

Guide till Galoppappen

Här hittar du information om funktionerna på Galoppappen som du når via app.svenskgalopp.se. Galoppappen är en webbapplikation där vi har samlat våra datadrivna funktioner. Det gör det enkelt för dig att snabbt hitta all tävlings- och sportdata, statistik och e-tjänster.

Hänglås dreamstime_s_204393133.jpg

Integritetspolicy

Svensk Galopp hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. På den här sidan kan du ta del av Svensk Galopps personuppgiftspolicy.

mobiltelefon cup-dagen2019.jpg

Bildhantering

Våra tävlingsdagar och evenemang dokumenteras med film och foto.