Guidade turer bakom kulisserna på galoppbanan

Häng med på en spännande rundtur bakom kulisserna på galoppbanan. Se hästarna springa av i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och titta in i ett galoppstall. Det är några av de saker du kan få uppleva under den guidade visningen, förutom att se de fartfyllda loppen.

För 200 kronor per person får du följa en tävlingsdag på riktigt nära håll och när, var och hur bestämmer du helt själv. De flesta får upp ögonen för en av världens största hästsporter när de besöker oss – gör du det också.

Turen tar cirka två timmar och passar alla oavsett ålder eller kunskap om galoppsporten. Det är en perfekt aktivitet för familjen, kompisgänget eller för dig som kommer till galoppbanan på egen hand!

Var?

Vi har rundturen Bakom kulisserna på alla våra tre galoppbanor; Jägersro Galopp i Malmö, Göteborg Galopp i Säve och Bro Park utanför Stockholm.

När?

I kalendariet hittar du alla kommande datum. Biljetter köper du på Tickster.

Kommande evenemang

Fler sidor om galoppsporten

Josefin Landgren MOF200705-04957.jpeg

Artiklar, intervjuer och reportage

Här har vi samlat några artiklar, intervjuer och reportage om galoppsporten.

MOF200712-08156 Magnus Östh.jpg

Fakta om galoppsporten

Är du intresserad av att lära dig om vår fartfyllda sport? På de här sidorna hittar du information om galoppsporten.

Stall 20190629-AHK_1908 Amie Karlsson.jpg

Börja med galopp

Inom galoppen kan du alltid hitta din egen plats oavsett vad du är intresserad av. Här kan du läsa om hur du börjar med galopp.

IMG__28468.JPG

Besök en galopptävling

Vill du uppleva något nytt och spännande? Gå på en galopptävling! Ta med familjen, kollegorna, kunderna eller varför inte en god vän och kom till galoppbanan. På galoppen tävlar vi i stort sett året runt.

Startbox bakifrån.jpg

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om våra event och tävlingar? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!