Spela på galopp

Att spela på galopp är spännande och underhållande. På den här sidan finns information för dig som är nyfiken på spel på galopphästar.

Du kan spela på nästan alla galopplopp i Sverige. Oavsett om du satsar små eller stora belopp är det alltid en fantastisk känsla när just din vinnare är först över mållinjen.

Kom ihåg att spel ska vara roligt, oavsett om du vinner eller förlorar pengar. Om du bara spelar för nöjes skull bör du hålla insatserna relativt små. Då kommer du att få betydligt större glädje av sporten. Ett bra råd är att lägga undan ett visst belopp till spel inför varje tävlingstillfälle. På ATG.se kan du göra ett självtest för att säkerställa att du håller ditt spelande på en sund nivå.

Länkar för dig som vill spela

Hos ATG.se kan du spela på alla svenska lopp.

Instruktionsfilm från ATG om hur du spelar i mobilen

Svensk Galopps digitala spelbutik

ATG.se/svenskgalopp kan du köpa andelar när det arrangeras tävlingar på någon av våra svenska galoppbanor. Genom att köpa andel från vår butik stöttar du dessutom svensk galoppsport.

Fler sidor om sport och spel

Tävling FMO150630-21310 Magnus Östh.jpg

Galopp på tv och online

Alla galopptävlingar i Sverige visas på tv eller webb-tv. Dessutom kan du följa tävlingsdagarna i sociala medier. Här finns information om våra sändningar och kanaler.

Jockeys Jacob Johansen Oliver Wilson MOF200712-07139 Magnus Östh.jpg

Championat

Här kan du se vilka hästar, ryttare, tränare, ägare, uppfödare och avelshingstar som är i topp just nu.

Tävling FMO150630-10010845 Magnus Östh.jpg

Ryttarserier

Det finns flera tävlingsserier för våra professionella jockeys och amatörryttare. På den här sidan finns information om de olika serierna.

Tävling Fält_31Okt_002 Elina Björklund.jpg

Guide till formraderna i banprogrammet

Programmet och formraderna är en riktig guldgruva med massor av nyttig information. Här kan du läsa om hur du tolkar programmets formrader.

Svensk Galopps Derbypod.png

Storloppsvinnare

Alla segrar är förstås viktiga - men i vissa särskilda löpningar skriver vinnarna sina namn i historieböckerna. På den här sidan kommer vi att samla listor med storloppvinnare genom åren.