Foto: Magnus Östh
Foto: Magnus Östh
Foto: Magnus Östh

Evenemang och aktiviteter

Besök Bro Park för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

2021 års galoppsäsong på Bro Park inleds fredagen den 1 januari och avslutas söndagen den 5 december. Det är uppehåll hela mars. Under året arrangerar Svensk Galopp 34 tävlingsdagar på banan. Se Svensk Galopps tävlingskalender 2021.

Första start är vanligtvis klockan 12.20 på onsdagar och 11.50 på söndagar.

Observera att våra tävlingar tills vidare genomförs utan publik på grund av coronapandemin. Läs mer om Svensk Galopps beslut om publikstopp på grund av covid-19.

Kommande tävlingsdagar på Bro Park

Jockey_häst_hjälm.jpg

9 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park

MOF190616-108637.jpg

19 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park

ledvoltblommor.jpg

2 JUN

Galopptävlingar

Bro Park

Årets höjdpunkter

Alla våra tävlingsdagar är trevliga och uppskattade, men vissa dagar är förstås speciella! Här är tre dagar som du absolut inte får missa.

Super Sunday 13 juni

På Super Sunday i juni får du se högklassig galoppsport med en rad prestigefyllda storlopp, bland annat Stockholms Stora Pris och de klassiska loppen 2000 och 1000 Guineas.

Women Jockeys' World Cup 20 juni

Women Jockeys' World Cup avgörs i juni varje år. De bästa kvinnliga ryttarna från hela värden reser till Bro Park för att göra upp om titeln. Evenemanget ställdes in år 2020 på grund av coronapandemin.

Stockholm Cup 19 september

Stockholm Cup i september är årets höjdpunkt med högklassiga lopp och många internationella gäster.

Foto: Magnus Östh
MOF190616-103009.jpg

Våra stora tävlingsdagar lockar många besökare