Foto: Magnus Östh
Foto: Magnus Östh
Foto: Magnus Östh

Evenemang och aktiviteter

Besök Bro Park för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

Under 2024 arrangerar Svensk Galopp 28 tävlingsdagar på Bro Park. Första start är vanligtvis klockan 12.20 när vi tävlar på onsdagar och 11.50 när vi tävlar på söndagar. Vi tävlar också några tisdagskvällar under sommaren och då är första start klockan 18:00.

Inom kort hittar du alla tävlingsdagar i vårt kalendarium.

Tills dess kan du ladda ner hela tävlingskalendern här: Tävlingsdagar 2024 Perfekt att skriva ut och sätta upp på kylskåpet.

Biljetter till tävlingarna finns snart att köpa hos Tickster.

Kommande tävlingsdagar på Bro Park

Årets höjdpunkter

Alla våra tävlingsdagar är trevliga och uppskattade, men vissa dagar är förstås speciella! Här är två dagar som du absolut inte får missa.

Stockholms Stora Pris - 11 juni 2023

Denna försommardag får du se högklassig galoppsport med en rad prestigefyllda storlopp, bland annat Stockholms Stora Pris (Gr 3) och de klassiska loppen 2000 och 1000 Guineas.

Stockholm Cup - 17 september 2023

Stockholm Cup i september är årets höjdpunkt med högklassiga lopp och många internationella gäster. Läs mer på sidan Stockholm Cup

Foto: Magnus Östh
MOF190616-103009.jpg

Våra stora tävlingsdagar lockar många besökare

Fler sidor om Bro Park

IMG__33429.JPG

Inför besöket på Bro Park

Här hittar du praktisk information inför ditt besök på Bro Park.

Bro Park Krog Brunch tallrik.JPG

Mat och dryck på Bro Park

På Bro Park kan du njuta av vällagad mat i en fantastisk miljö. Serveringarna på Bro Park drivs av Stockholm Catering och lunchrestaurangen i huvudbyggnaden serveras dagens lunch måndag-fredag, samt alla tävlingsdagar.

MOF200614-01218

Företag och grupper

På Bro Park finns det unika möjligheter för företag och organisationer att profilera sig med aktiviteter och evenemang. Arenan erbjuder moderna konferensmöjligheter på såväl tävlingsdagar som övriga dagar.

MOF190616-108466.jpg

Om Bro Park

Bro Park i Upplands-Bro är en stilren och modern galoppbana och träningsanläggning i vacker parkmiljö.

DSC_0922.jpg

Häng med bakom kulisserna på Bro Park

Häng med på en guidad tur på Bro Park! Se hästarna accelerera i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och titta in i ett galoppstall. Det är några av de saker du kan få uppleva förutom att se de fartfyllda loppen.