Häng med bakom kulisserna på Jägersro Galopp

Häng med på en guidad tur på Jägersro Galopp! Se hästarna springa av i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och titta in i ett galoppstall. Det är några av de saker du kan få uppleva förutom att se de fartfyllda loppen.

Tillsammans med vår guide besöker du stallbacken och får en inblick i galoppsportens värld. Du får möta några av Jägersros fyrbenta stjärnor och träffa någon av våra duktiga tränare. Med lite tur kanske ni får några spännande stalltips inför tävlingarna!

Träffa en jockey, få en inblick i hur de klär sig och vilken utrustning de använder när de rider löp. Undrar ni hur deras livsstil ser ut? Här får ni svar på alla era frågor.

Ni kommer få se fullbloden lastas in i startboxarna för att sedan från stillastående hoppa ut och springa full fart mot mål - en upplevelse som brukar imponera på de allra flesta.

Den guidade turen tar ca 2 timmar och kostar 275 kronor per person och 135 kronor för barn. Rundvisningen passar alla oavsett ålder eller kunskap om galoppsporten. Det är en perfekt aktivitet för familjen, kompisgänget eller för dig som kommer till galoppbanan på egen hand!

Avsluta gärna med en god lunch hos oss.

Kommande datum hittar du nedan.

Kommande evenemang

DSC_7172

30 JUN

Bakom kulisserna

Jägersro Galopp

DSC_7172

22 SEP

Bakom kulisserna

Jägersro Galopp

DSC_6777

6 OKT

Bakom kulisserna

Jägersro Galopp

Läs mer om Jägersro Galopp

Jägersro Derbykurva på Jägersro.jpg

Evenemang och aktiviteter

Besök Jägersro Galopp för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

Orb Craft 5591 på Jägersro.jpg

Inför besöket på Jägersro Galopp

Här finner du information inför ditt besök på Jägersro.

JLR_Derby_17 062 på Jägersro.jpg

Mat och dryck

Välkommen att ta del av Jägersros restaurangutbud.

Lopp 2 0986 på Jägersro.jpg

Företag och grupper

Det finns många sätt att synas tillsammans med galoppsporten och samtidigt bjuda in kunder och medarbetare på en upplevelse långt utöver det vanliga.

AHK_3174.jpg

Om Jägersro Galopp

Jägersro invigdes 1907 och är den enda anläggningen i Sverige som anordnar både galopp- och travtävlingar.