Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Mat och dryck

På Bro Park kan du njuta av vällagad mat i en fantastisk miljö. Serveringarna på Bro Park drivs av systrarna Brydling som lagar mat av närodlade och ekologiska råvaror.

Observera att alla serveringar på Bro Park är stängda tills vidare. Anledningen är beslutet om publikstopp på galoppens tävlingsdagar p.g.a. covid-19. Restaurangen har inte öppet för lunch på veckodagarna.

Möt krögarna på Bro Park!

Krögare på Bro Park är systrarna Carina och Ulrika Brydling tillsammans med Jörgen Calmsund.

Carina och Ulrika har ett förflutet i olika tävlingssammanhang, bland annat i Kocklandslaget där Carina var med mellan 2005 och 2008. Hon var då med och tog silver i World Cup 2006 och brons i OS 2008. Ulrika tränade då juniorkocklandsslaget som tog en hedrande bronsmedalj under OS 2008.

Tillsammans med Ulrikas man Jörgen Calmsund har de drivit Restaurang Marmite i Åre i nästan tio år. Systrarna drev även Restaurang Brydling på Åhléns i Stockholm. Sedan 2016 driver de serveringarna på Bro Park, vilket inkluderar restaurangen Bro Park Krog.

Systrarna Brydlings matfilosofi är enkel: "Maten ska vara god, hälsosam och snäll mot miljön. Därför väljer vi i första hand ekologiska och svenska råvaror i säsong."

Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Ulrika och Carina Brydling Bro Park Krog.JPG

Ulrika och Carina Brydling driver serveringarna på Bro Park tillsammans med Jörgen Calmsund.