Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Mat och dryck

På Bro Park kan du njuta av vällagad mat i en fantastisk miljö. Serveringarna på Bro Park drivs av Stockholm Catering.

Möt krögarna på Bro Park!

Stockholm Catering heter vi och det är vi som huserar i köket på Bro Park krog. Vi har jobbat med mat och event i 20 år och är otroligt glada att vi den 1 juli 2021 utvidgade vår verksamhet med denna pärla till krog och plats.

Vi hoppas verkligen få se er alla i våra lokaler och äta, dricka och bara njuta av sporten.

I restaurangen har vi tre olika koncept, beroende på viken typ av tävlingsdag det är. Vid lunchgalopp så serveras en trevlig och god dagens lunch, vid kvällsgalopp och helggalopp blir det en underbar buffé, alltid med tema så man skall känna sig nyfiken varje gång man äter vår buffé. Vid stortävlingar serverar vi trerätters vid sittande bord, alltid säsongsanpassat.

Fiket på nedre plan har en dansk touch med influenser från både Köpenhamn och Klampenborg. Goda mackor, smörrebröd ibland, kanske en enkel och god ”dagens”, spännande kontinental streetfood ibland, det kommer med andra ord att vara blandat och varierat. Men med ett danskt tema så är det självfallet äkta dansk pölse, Hof och Wienerbröd ett måste på menyn alla tävlingsdagar.

Vi kommer även att öppna restaurangen för dagliga luncher under hösten, vi återkommer med datum. Vi lovar god mat i en underbar miljö! Dessutom är det mycket lätt att parkera.

Se meny inför varje tävlingsdag och boka din plats i restaurangen på Bro Park Krogs hemsida.

Vi hoppas vi ses snart!

Anders Engström, vd, Daniel Smålänning, kökschef och Andreas Norrman, köksmästare

Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Stockholm Catering DSC_2658.jpg