Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Mat och dryck

På Bro Park kan du njuta av vällagad mat i en fantastisk miljö. I vår omtyckta lunchrestaurang i huvudbyggnaden serveras dagens lunch måndag-fredag, samt alla tävlingsdagar.

Restaurangen på Bro Park serverar dagens lunch alla vardagar. Menyn hittar du på Bro Park Krogs hemsida.

Kaféet och restaurangen håller också öppet på alla våra tävlingsdagar.

Restaurangen är belägen på andra planet i läktarbyggnaden och kaféet ligger på nedre plan.

Du når restaurangen på bokabord@broparkkrog.se och telefon 0730-374 025.

Varmt välkommen!

Möt krögarna på Bro Park!

Stockholm Catering heter vi och det är vi som huserar i köket på Bro Park krog. Vi har jobbat med mat och event i 20 år och är otroligt glada att vi den 1 juli 2021 utvidgade vår verksamhet med denna pärla till krog och plats.

Vi hoppas verkligen få se er alla i våra lokaler och äta, dricka och bara njuta av sporten.

I restaurangen har vi tre olika koncept, beroende på viken typ av tävlingsdag det är. Vid lunchgalopp så serveras en trevlig och god dagens lunch, vid kvällsgalopp och helggalopp blir det en underbar buffé, alltid med tema så man skall känna sig nyfiken varje gång man äter vår buffé. Vid stortävlingar serverar vi trerätters vid sittande bord, alltid säsongsanpassat.

Kaféet håller öppet alla årets tävlingsdagar och erbjuder ett utbud som anpassas till årstid och typ av tävlingsdag. På kvälls- och helgtävlingar kan man alltid äta enklare mat antingen i kaféet eller ute vid grillen. På dagar med lunchtävlingar har vi maten uppe i restaurangen.

Men oavsett dag så kan du alltid få en god fika med kaffe och lite olika bullar och kakor, godis, glass och dricka mm. Här serveras även vin och öl.

Se meny inför varje tävlingsdag samt dagens lunch på icke tävlingsdagar och boka din plats i restaurangen på Bro Park Krogs hemsida.

Vi hoppas vi ses snart!

Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Stockholm Catering DSC_2658.jpg

Fler sidor om Bro Park

MOF190616-108914.jpg

Evenemang och aktiviteter

Besök Bro Park för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

IMG__33429.JPG

Inför besöket på Bro Park

Här hittar du praktisk information inför ditt besök på Bro Park.

MOF200614-01218

Företag och grupper

På Bro Park finns det unika möjligheter för företag och organisationer att profilera sig med aktiviteter och evenemang. Arenan erbjuder moderna konferensmöjligheter på såväl tävlingsdagar som övriga dagar.

MOF190616-108466.jpg

Om Bro Park

Bro Park i Upplands-Bro är en stilren och modern galoppbana och träningsanläggning i vacker parkmiljö.

DSC_0922.jpg

Häng med bakom kulisserna på Bro Park

Häng med på en guidad tur på Bro Park! Se hästarna accelerera i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och besök stallbacken. Det är några av de saker du kan få uppleva förutom att se de fartfyllda loppen.