Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot
Foto: Per-Erik Berglund/Znapshot

Mat och dryck

På Bro Park kan du njuta av vällagad mat i en fantastisk miljö. Serveringarna på Bro Park drivs av Stockholm Catering och lunchrestaurangen i huvudbyggnaden serveras dagens lunch måndag-fredag, samt alla tävlingsdagar.

Restaurangen på Bro Park serverar dagens lunch alla vardagar. Menyn hittar du på Bro Park Krogs hemsida.

Under tre söndagar i december serveras en jullunch för endast 350 kronor. Läs mer på sidan Julbord på Bro Park.

Kaféet och restaurangen och håller också öppet på alla våra tävlingsdagar.

Restaurangen är belägen på andra planet i läktarbyggnaden och kaféet ligger på nedre plan.

Varmt välkommen!

Möt krögarna på Bro Park!

Stockholm Catering heter vi och det är vi som huserar i köket på Bro Park krog. Vi har jobbat med mat och event i 20 år och är otroligt glada att vi den 1 juli 2021 utvidgade vår verksamhet med denna pärla till krog och plats.

Vi hoppas verkligen få se er alla i våra lokaler och äta, dricka och bara njuta av sporten.

I restaurangen har vi tre olika koncept, beroende på viken typ av tävlingsdag det är. Vid lunchgalopp så serveras en trevlig och god dagens lunch, vid kvällsgalopp och helggalopp blir det en underbar buffé, alltid med tema så man skall känna sig nyfiken varje gång man äter vår buffé. Vid stortävlingar serverar vi trerätters vid sittande bord, alltid säsongsanpassat.

Fiket på nedre plan har en dansk touch med influenser från både Köpenhamn och Klampenborg. Goda mackor, smörrebröd ibland, kanske en enkel och god ”dagens”, spännande kontinental streetfood ibland, det kommer med andra ord att vara blandat och varierat. Men med ett danskt tema så är det självfallet äkta dansk pölse, Hof och Wienerbröd ett måste på menyn alla tävlingsdagar.

I januari öppnar vi för dagens lunch på vardagar. Vi lovar god mat i en underbar miljö! Dessutom är det mycket lätt att parkera.

Se meny inför varje tävlingsdag samt dagens lunch på icke tävlingsdagar och boka din plats i restaurangen på Bro Park Krogs hemsida.

Vi hoppas vi ses snart!

Anders Engström, vd, Daniel Smålänning, kökschef och Andreas Norrman, köksmästare

Foto: Elina Björklund/Svensk Galopp
Stockholm Catering DSC_2658.jpg

Fler sidor om Bro Park

MOF190616-108914.jpg

Evenemang och aktiviteter

Besök Bro Park för att uppleva den nervkittlande spänningen, ta del av tävlingsglädjen och de se imponerande galopphästarna på riktigt nära håll.

IMG__33429.JPG

Inför besöket på Bro Park

Här hittar du praktisk information inför ditt besök på Bro Park.

MOF190616-108637.jpg

Företag och grupper

På Bro Park finns det unika möjligheter för företag och organisationer att profilera sig med aktiviteter och evenemang. Arenan erbjuder moderna konferensmöjligheter på såväl tävlingsdagar som vardagar.

MOF190616-108466.jpg

Om Bro Park

Bro Park i Upplands-Bro är en stilren och modern galoppbana och träningsanläggning i vacker parkmiljö.

DSC_0922.jpg

Häng med bakom kulisserna på Bro Park

Häng med på en guidad tur på Bro Park! Se hästarna accelerera i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och titta in i ett galoppstall. Det är några av de saker du kan få uppleva förutom att se de fartfyllda loppen.