Stockholm Cup logo.png
Stockholm Cup logo.png

Stockholm Cup - årets bästa galoppdag

Söndagen den 18 september 2022 på Bro Park

Årets höjdpunkt på Bro Park är Sveriges största galopplöpning Stockholm Cup International.

Missa inte chansen att se de absolut främsta tävlingshästarna och de ledande svenska och internationella ryttarna. Under dagen avgörs tio lopp och på plats får du uppleva spänningen, gemenskapen och glädjen tillsammans med andra hästälskare.

Besök vårt café, utegrillen eller följ tävlingarna från vår omtyckta restaurang. Fira vinnarna och skåla för en härlig dag på galoppbanan tillsammans med vännerna och familjen. Detta är en söndagseftermiddag som lämpar sig för hela familjen, kompisgänget eller varför inte komma på egen hand och träffa nya vänner?

Nyheter och artiklar om Stockholm Cup-dagen

MOF190616-108466.jpg MOF190616-108466.jpg

Nu är den preliminära tävlingskalendern för 2022 publicerad. En nyhet är att det blir några fler tävlingsdagar på vardagskvällar. Dessutom är Nationaldagsgaloppen äntligen tillbaka! Läs mer

Square Luynes TOP Square Luynes TOP

Norska stjärnan Square De Luynes var obeveklig när han för tredje året lade beslag på den översta pallplaceringen i Stockholm Cup International (Gr 3). En imponerade hattrick säkrade även läckre Duca Di Como i Nickes Minneslöpning. General De Vega bjöd på en vinnande spurt i Bro Bark Sprint Championship (L) och Victoria Placa tog en välförtjänt seger i Lanwades Stud Stakes (L). Läs mer

VideoCapture_20210917-221159.jpg VideoCapture_20210917-221159.jpg

Vill du vara med och stötta Barncancerfonden? Nu auktionerar vi ut Per-Anders Gråbergs ridbyxor med ”Jag stödjer Barncancerfonden”-loggan! Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden. Läs mer

Fler evenemang på Bro Park

Fler sidor om Stockholm Cup

Square De Luynes 7.jpg

Praktisk information för besökare

Här finns information för dig som planerar att besöka Stockholm Cup på Bro Park den 18 september 2022. Informationen uppdateras löpande.

Bro Park fält framifrån.jpg

Stockholm Cup-dagens löpningar

Stockholm Cup International (Gr.3) är den största av de elva löpningar som avgörs under Stockholm Cup-dagen på Bro Park i september. Läs om dagens alla lopp!

Thundering Blue foto Elina Björklund.jpg

Stockholm Cup-lopp vi minns

Mr Eubanks, Collier Hill, Bank of Burden och Thundering Blue. Under åren har vi fått se många stjärnhästar segra i Stockholm Cup International. Här är några av de mest minnesvärda loppen.

dreamstime_m_69511760.jpg

Galoppens bästa brunchrecept

Vad dukas upp på brunchbordet om tränare Francisco Castro, jockey Martin Rodriguez och ekonomiassistent Louise Bäckman får välja? Inspireras av de här galoppfantasterna och inled Stockholm Cup-söndagen med en brunch!

Cup-fältet2019.jpg

Samarbete

Vill du eller ditt företag synas i samband med vårt största evenemang för året?

Tack till våra partners

Vi stödjer