Svenskt Derby logo.png
Svenskt Derby logo.png

Svenskt Derby - årets bästa helg!

Helgen 13-14 juli 2024 på Jägersro Galopp

Under Svenskt Derby kan du förvänta dig två fartfyllda dagar med hög spänning.

På lördagen laddar vi upp inför storloppen på söndagen med galopptävlingar och trevligt häng. På söndagen visar vi upp galoppsporten när den är som bäst och du kommer få se när de främsta hästarna, ryttarna och tränarna ger allt de har i största loppet för året - Svenskt Derby. Vi rekommenderar att fullända din helg med rabatterat boende och fri transfer mellan Jägersro och Clarion Hotel Malmö Live.

Kan du inte vara på plats? Missa inte sändningen Grand Slam 75 på TV12 på söndag från klockan 14.30 till 18.00. Du kan också se hela helgens action på ATG Live.

Allt om Svenskt Derby

DSC_0609.jpg

Besöksinformation och biljetter

På den här sidan finns information för dig som vill besöka Svenskt Derby 2024 på Jägersro Galopp. Uppdateras löpande.

Hattparad Jägersro 2019 AHK_2990.jpg

Hattparad

Kapplöpningar har i århundraden varit synonymt med fest och elegans. Män och kvinnor klär upp sig i sina mest eleganta kreationer för att sola sig i glansen av de ädla fullblodshästarna. På Derbydagen den 14 juli arrangerar vi den traditionsenliga hattparaden. Den är givetvis öppen för alla!

JLR_Derby_17 062 på Jägersro.jpg

Mat & dryck

På den här sidan finns information om vad som finns i mat- och dryckesväg för dig som vill besöka Svenskt Derby-helgen 13-14 juli 2024 på Jägersro Galopp. Nedan är upplägg för 2023 - kommer uppdateras inför 2024!

Derbydagen 2021 DSC_03612.jpeg

Derbydagens löpningar

Svenskt Derby är en av nio löpningar som avgörs under Derbydagen på Jägersro Galopp den 14 juli 2024. Läs här om dagens alla lopp!

Nyheter om Svenskt Derby

Benny-51 Benny-51

Äntligen har drömmen blivit till verklighet för Benny Andersson och galopptränaren Jessica Long: hans Ayani vann Svenskt Derby – överlägset. - Det är fantastiskt roligt att vinna Svenskt Derby, säger han. Läs mer

i-DW5gPJv-X3 Ayani i vinnarcirkeln kopia i-DW5gPJv-X3 Ayani i vinnarcirkeln kopia

Derbyhelgen är över, men känslan av en väldigt lyckad och spännande helg dröjer sig kvar. Det nya konceptet med tävlingar både under lördag och söndag var ett lyckat grepp. Läs mer

ayani 16-9 ayani 16-9

Tränaren Jessica Long mötte ägaren och uppfödaren Benny Andersson i en lång kram. Sagan fick ett lyckligt slut, Ayani vann Svenskt Derby och jublet på Jägersro var massivt. Läs mer

i-8cMMW37-X3 Beckham i-8cMMW37-X3 Beckham

Klockan tickar på och snart släpps starten i det första loppet på Jägersro Galopp när man mjukstartar med lördagskvälltävlingar. Ramloppen under söndagen är som alltid av hög klass. 14 lopp ska ridas totalt sett på två dagar och många tummar hålls nog för att investerade kronor på spelet ger god avkastning. Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Svenskt Derby och våra andra event och tävlingar? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi stödjer