Logo Nationaldagsgaloppen.png
Logo Nationaldagsgaloppen.png

Välkommen till årets stora folkfest!

Fira nationaldagen med spänning, glädje och gemenskap när Nationaldagsgaloppen återigen flyttar in till Gärdet den 6 juni. Ta med kompisgänget eller familjen, träffa nya vänner i folkvimlet. Nationaldagsgaloppen är den årliga folkfesten med snabba hästar
och modiga jockeys.

Aktuellt 2024

Ta chansen och upplev galoppsporten när den är som bäst från första parkett. Unna dig en VIP-upplevelse på Nationaldagsgaloppen. Läs mer och boka våra VIP-paket här.

_________________________________________

I år bjuder vi på sju kapplöpningar. Fyra lopp är för engelska fullblodshästar, ett är för arabiska fullblodshästar och nytt för i år är att två montélopp ska avgöras. Loppen ramas in av en härlig feststämning, ponnylopp, artister, hattparader, barnaktiviteter och god mat och dryck.

Fri entré. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Nationaldagsgaloppen och våra andra tävlingar och event? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Nyheter

Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Vill du veta mer om våra evenemang och lära dig mer om galoppsporten? Då borde du prenumerera på Svensk Galopps nyhetsbrev! Läs mer

DSC07244 DSC07244

Våra fotografer har redan levererat foton från tisdagen och glädjen fullkomligt strålar genom bilderna. Läs mer

Scytale TOP Scytale TOP

Försommarsolen värmde gott när en rekordstor publik samlades på Gärdet för att fira nationaldagen med snabba hästar, musik och härlig stämning. I centrum stod naturligtvis vinnarna i Nationaldagsgaloppens fem löpningar. Läs mer

220606MOF-BLO00258 220606MOF-BLO00258

På tisdag, den 6 juni, är det återigen dags för Nationaldagsgaloppen på Gärdet. Här hittar du all info inför dagen. Som vanligt är det fri entré och gratis program. Läs mer

Allt om Nationaldagsgaloppen

Praktiskinfo

Praktisk info

Här är praktisk information för dig som planerar att besöka Nationaldagsgaloppen.

Hattparad

Hattparaden

Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen. Alla är välkomna att vara med och tävla och de bästa hattarna belönas med fina priser.

Mat & dryck

Unna dig en VIP-upplevelse

Fira nationaldagen med spänning, glädje och gemenskap. Ta med kunder, anställda, familj och vänner på årets stora folkfest och upplev galoppsporten när den är som bäst - från första parkett.

2023 2-32

Aktiviteter för barnen

Nationaldagsgaloppen är ett evenemang för hela familjen. På barnområdet hittar ni flera roliga aktiviteter för både barn och ungdomar. Sidan ska uppdateras 2024!

Nationaldagsgaloppen 2015_37.jpeg

Om Nationaldagsgaloppen

Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet och den har blivit en folkkär tradition.

248582923_6663047587068571_6400188221835435130_n.jpeg

Press och media

På den här sidan finns information för journalister som planerar att skriva om eller besöka Nationaldagsgaloppen.

Huvudsponsor