Foto: Steven Carhill
Foto: Steven Carhill
Foto: Steven Carhill

Besöksinformation

Vad kostar det, när ska jag vara på plats och hur ska jag klä mig? På den här sidan finns allt du behöver veta inför ditt besök på Stockholm Cup på Bro Park den 17 september 2023.

Biljetter

Mer information kommer snart. Håll utkik efter Early Bird biljetter till förmånligt pris som släpps här inom kort.

Banprogram

Banprogram finns att köpa på banan på tävlingsdagen och kostar 40 kronor. Du kan också ladda ner en digital version på Issuu.

Hålltider

Information kommer snart.

För barnen

Information kommer snart och uppdateras löpande.

Serveringar

Det finns flera matserveringar och dryckesbarer på publikområdet. I utomhusgrillen kan du bland annat köpa korv, hamburgare samt grilltallrik och i fiket finns smörgåsar, sallader, fikabröd och enklare varm mat.

I restaurangen Bro Park Krog serveras en trerätters meny, förbokning är nödvändigt. Läs mer på hemsidan Bro Park Krog.

Klädsel

Galoppsporten förknippas ibland med hattar, fina klänningar och högklackat, men på Stockholm Cup-dagen rekommenderar vi varma kläder och bekväma skor! Tänk på att det är ett utomhusevenemang och det kan blåsa ganska kallt på Bro Park.

Spel

Inga spelkassor finns på Bro Park, men spelvärdar och värdinnor kan hjälpa dig att ladda ner ATG-appen och visa hur du spelar i din mobil.

Karta

Karta Stockholm Cup 2022.png

Hundar

Hundar är varmt välkomna till Bro Park men vi har vissa krav, läs mer på sidan Inför besöket.

Parkering

Det finns gott om parkering på Bro Park och det är kostnadsfritt att parkera.

Hitta hit

Här finns information om vägbeskrivning, kollektivtrafik och boende nära Bro Park: Inför besöket

Fler sidor om Stockholm Cup

Cup-fältet2019_02.jpg

Startfältet i Stockholm Cup

Femton hästar kommer till start i Stockholm Cup International (Gr.3), det största loppet på Bro Park den 18 september 2022. Vilken häst tror du vinner i år? På Galoppappen finns presentationer av alla hästar, ryttare och tränare. Klicka på deras namn för att komma direkt till respektive profil.

dreamstime_m_97407489.jpg

Stockholm Cup på tv och sociala medier

Kan du inte komma till Bro Park den 17 september? Då får galoppbanan komma hem till dig! Du kan följa tävlingarna via TV12 eller ATG:s webb-tv. Häll upp ett glas bubbel, slå dig ner framför skärmen och njut av sport på högsta nivå!

Red Cactus 6.jpg

Stockholm Cup-dagens löpningar

Stockholm Cup International (Gr.3) är den största av de tio löpningar som avgörs under Stockholm Cup-dagen på Bro Park i september. Läs om dagens alla lopp!

Thundering Blue foto Elina Björklund.jpg

Stockholm Cup-lopp vi minns

Mr Eubanks, Collier Hill, Bank of Burden och Thundering Blue. Under åren har vi fått se många stjärnhästar segra i Stockholm Cup International. Här är några av de mest minnesvärda loppen.

Stockholm Cup eventbild 610 430.jpg

Tio anledningar att besöka Stockholm Cup

Vi ses väl på Bro Park den 18 september 2022? Det blir en spännande och internationell dag med våra allra bästa galopphästar, en mysig höstmarknad, god mat och roliga aktiviteter för de minsta. Här är tio anledningar till varför du inte får missa Stockholm Cup-dagen!

dreamstime_m_69511760.jpg

Galoppens bästa brunchrecept

Vad dukas upp på brunchbordet om tränare Francisco Castro, jockey Martin Rodriguez och ekonomiassistent Louise Bäckman får välja? Inspireras av de här galoppfantasterna och inled Stockholm Cup-söndagen med en brunch!

Cup-fältet2019.jpg

Samarbete

Vill du eller ditt företag synas i samband med vårt största evenemang för året?