Designa din hästägardress

Genom det här verktyget kan du designa dina egna hästägarfärger.

Här kan du med hjälp av våra godkända mönster och färger kombinera din egen dress.

Information om verktyget

Vissa mönsterdelar går att få i två eller tre färger. Dubbelklicka på mönstret för att välja fler färger. De som går att få i fler färger visar då en 2:a eller 3:a.

I verktyget finns fler mönster än vad som Svensk Galopp tillåter. Alla godkända mönster finns i SRL Bilaga 2 Schema mönster.

Dressen komponeras med maximalt tre färger.

När du klickar på knappen ”Visa tillgänglighet” görs en kontroll mot Sportsystemet där svenska hästägarfärger finns inregistrerade. Kontrollen görs dock endast mot exakt likadana dressar, inte liknande dressar.

För att bli godkänd går dressen inte vara för snarlik redan inregistrerade dressar. Innan hästägarfärgerna kan registreras kommer de därför att kontrolleras av Svensk Galopp. Vi meddelar därefter dig om dressen blev godkänd eller inte.

Om du vill ansöka om registrering av dressen kan du enkelt ladda ner ansökan och komplettera med uppgifter om ägarskapet.

Ansökan skickar du till Svensk Galopp via e-post eller med vanlig post.

Fler sidor om galoppsporten

Josefin Landgren MOF200705-04957.jpeg

Artiklar, intervjuer och reportage

Josefin Landgren MOF200705-04957.jpeg

Här har vi samlat några artiklar, intervjuer och reportage om galoppsporten.

Läs mer
MOF200712-08156 Magnus Östh.jpg

Lär dig om galopp

MOF200712-08156 Magnus Östh.jpg

Är du intresserad av att lära dig mer om vår fartfyllda sport? På de här sidorna hittar du nästan allt du behöver veta om galoppsporten!

Läs mer
Stall 20190629-AHK_1908 Amie Karlsson.jpg

Börja med galopp

Stall 20190629-AHK_1908 Amie Karlsson.jpg

Inom galoppen kan du alltid hitta din egen plats oavsett vad du är intresserad av. Här kan du läsa om hur du börjar med galopp.

Läs mer
IMG__28468.JPG

Besök en galopptävling

IMG__28468.JPG

Vill du uppleva något nytt och spännande? Gå på en galopptävling! Ta med familjen, kollegorna, kunderna eller varför inte en god vän och kom till galoppbanan.

Läs mer
Startboxar DSC_7165.jpeg

Följ med på guidad rundvisning

Startboxar DSC_7165.jpeg

Häng med på en spännande rundtur bakom kulisserna på galoppbanan. Se hästarna springa av i full fart från startboxarna på nära håll, träffa en jockey och titta in i ett galoppstall.

Läs mer