11 JUN 2023

Stockholms Stora Pris

Galopptävlingar med bland annat storloppet Stockholms Stora Pris (G3). Välkommen till sommarens höjdpunkt på Bro Park - en dag full av upplevelser med hästsport på toppnivå.

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 11:50

Sommarens bästa dag på Bro Park

Har du varit på Nationaldagsgaloppen? Då är nästa anhalt galoppbanan Bro Park i Upplands Bro och Stockholms Stora Pris-dagen!

Detta är en dag full av upplevelser med hästsport på toppnivå. Du får bland annat se Skandinaviens främsta galopphästar och jockeys göra upp i dagens prestigefyllda storlopp.

Vi har ett brett utbud av mat och dryck denna dag och i utegrillen kan du bland annat köpa hamburgare, olika korvar och kycklingspett och i kaféet serveras lättare förtäring och kaffe. Vill du bjuda med dina vänner och familj på en mer gedigen söndagslunch? Då rekommenderar vi att du bokar bord i vår restaurang. Här njuter du av utsökt mat med perfekt utsikt över tävlingsovalen genom restaurangens panoramafönster.

Meny i restaurangen
Förrätt: Tartar på regnbåge, rökt forellrom, grillad gurka, rostat ris, dill.
Varmrätt: Helgrillad kalvytterfile, inkokt vitsparris, puré på jordärtskocka, kalvsky, ramslök, gula ärtor.
Dessert: Variation på jordgubbe, vispad vaniljpudding, salt rostad mandel, krasse.
Boka din plats i restaurangen redan nu: Restaurangplats med trerätters lunch.

I baren serveras det svalkande drycker för både stora och små och utomhus finns det sköna loungegrupper att koppla av i.

Barnens favorit! Idag och på alla söndagar och tisdagkvällar med galopptävlingar framöver har vi vår söta kram- och kelponny på publikplats. Kom och klia honom bakom örat och kanske ta en selfie.
Vi erbjuder alltid fri parkering.

För dig som inte kan se tävlingarna på plats visas dagens lopp i både TV12 och på ATG Live. Läs mer på sidan Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling, Årets höjdpunkter

Dagens partners

Fler evenemang

Hovvård dreamstime_m_15435492

9 MAR

Tappskokurs

Bro Park

MOF181205-200681.jpg

4 MAJ - 5 MAJ

Ryttarlicenskurs

Bro Park