Till start på Bro Park.jpg

Vårens första tävlingsdag på Bro Park ställs in

3 april 2023 13:43

Vintern har svårt att släppa sitt grepp den här våren. Kalla nätter med flera minusgrader i kombination med riklig nederbörd gör att dirttrackbanan på Bro Park inte är i ett sådant skick att tävlingsdagen den 12 april kan genomföras.

Det finns fortfarande någon decimeter tjäle i bankroppen. Trots att väderprognosen för den närmaste veckan indikerar ett något mildare väder är det sannolikt inte tillräckligt för att banan ska vara i ett tävlingsmässigt skick redan kommande vecka.

Vi har ännu inte bestämt om de inställda löpningarna kommer att fördelas ut på kommande tävlingsdagar eller om vi lägger in en helt ny dag i tävlingskalendern.

I Skåne ser vädret och förutsättningarna betydligt bättre ut. Årets första tävlingsdag på Jägersro söndagen den 16 april ser ut att kunna ridas som planerat.

Fler nyheter, artiklar och bloggar

DSC_1700 copy DSC_1700 copy

6 december 2023 | Nyhet

Video: Profilen Alina Öhgren

I denna korta intervju får du lära känna Alina Öhgren, nybliven professionell jockey. Läs mer

Falkor Falkor

Falkor gjorde det igen! Efter en hård kamp mot Running Rolf lyckades Patrick Wahls adept säkra sin tredje raka triumf i söndagens Open Handicap på Bro Park. I segersadeln satt Jacob Johansen, som även fick besöka vinnarcirkeln med debutanten Black Bear och I Am Yankee den här vintriga tävlingsdagen. Läs mer

Alice Elmerskog - puff Alice Elmerskog - puff

Alice Elmerskog satte upp tre mål inför den här säsongen. Fler segrar än 2022, hennes hästar skulle tjäna mer än två miljoner och hästarna skulle vara friska. (skratt). "Jag vinner i alla fall fler lopp", säger hon. Läs mer