Foto: Stefan Uppström/Svensk Galopp
Foto: Stefan Uppström/Svensk Galopp
Foto: Stefan Uppström/Svensk Galopp

12 MAJ

Galopptävlingar

Nu inleds galoppsäsongen på Göteborg Galopp! Nio lopp och fyra ponnylopp ska avgöras och vi ser fram emot fartfyllda lopp på det populära gräsunderlaget i alla klasser. Missa inte att förköpa din fikakorg som du hämtar ut i värdskapstältet där våra värdar finns till för dig hela dagen.

Plats: Göteborg Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 11:50

Varmt välkommen till galoppbanan i Göteborg för att uppleva tävlingarna direkt från banan! Se hästarna på nära håll och passa på att slå dig ner i gröngräset med fika tillsammans med familjen eller vännerna. På sidan Mat och dryck kan du läsa om Galoppkioskens utbud och våra fikakorgar som går att förboka i tickster. Biljetter kan du köpa på Tickster.

På plats hittar du två olika storlekar hoppborgar, barnen kan få ansiktsmålning och du kan testa på vår populära poängpromenad. Mer information om galoppbanans aktiviteter hittar du på sidan Inför besöket.

Fyra ponnylopp avgörs efter sista loppet. Läs mer i kalendariet.

Om du inte kan vara på plats, kan du följa sändningen via ATG Live och i TV12. För mer information, se vår sida för Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Göteborg Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fler evenemang