11 AUG

Galopptävlingar med familjedag

Äntligen är det dags för vår årliga familjedag! Denna dag avgörs storloppet Göteborgs Stora Pris och flera andra spännande lopp. Efter tävlingarna tävlar våra yngsta ryttare i ponnygalopp. På plats har vi laddat upp med flera roliga aktiviteter för både små och stora barn. Vi har även slagit upp det populära Champagnetältet för dig som vill göra något extra av den här härliga sommardagen fylld med galopp.

Plats: Göteborg Galopp
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 11:50

Varmt välkommen till galoppbanan i Göteborg och vår årliga familjedag! Hit kommer du för att uppleva tävlingarna direkt från banan samtidigt som hela familjen har en superrolig dag på vårt stora grönområde. Denna dag passar utmärkt också att bara slå dig ner i gröngräset och njuta av härlig atmosfär tillsammans med familjen och vännerna.

På sidan Mat och dryck kan du läsa om Galoppkioskens utbud och våra fikakorgar som går att förboka i Tickster. Dessutom är Champagnetältet öppet och det kommer finnas ett par foodtrucks på plats.

Biljetter kan du köpa på Tickster. Barn under 18 går in gratis.

På plats hittar du två olika storlekar hoppborgar, barnen kan få ansiktsmålning och fiska i vår fiskdamm och alla kan testa på vår populära poängpromenad.

I vårt värdskapstält får du svar på alla dina frågor och du kan även tävla om att bli Hästägare för en dag och andra fina priser. Mer information om galoppbanans aktiviteter hittar du på sidan Inför besöket.

Efter sista loppet avgörs fyra häftiga ponnylopp. Läs mer i kalendariet.

Om du inte kan vara på plats, kan du följa sändningen via ATG Live och i TV12. För mer information, se vår sida för Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling, Årets höjdpunkter

Nyhetsbrev

Vill du bli uppdaterad på det senaste om Göteborg Galopp? Då ska du prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fler evenemang

DSC_6252

24 JUL

Galopptävlingar

Bro Park

DSC_1440

26 JUL

Kvällsgalopp

Jägersro Galopp

lopp3 starten

28 JUL

Galopptävlingar

Göteborg Galopp