Foto: Elina Björklund
Foto: Elina Björklund
Foto: Elina Björklund

7 APR

Ponnygalopp: Kickoff och utbildningsdag på Bro Park

Söndag den 7 april anordnar vi en kombinerad utbildningsdag och kickoff inför säsongsstarten. Denna dag är till både för er som redan är aktiva och för er som är nyfikna, intresserade och vill börja med ponnygalopp.

Plats: Bro Park
Arrangör: Hästsportens Folkhögskola i samverkan med Svensk Galopp
Tid: 11:00

Dagen börjar med utbildning och träning klockan 11:00 och avslutas med en kickoff där vi bjuder på föredrag, roligheter och fika klockan 14:00. Ni som anmält er till förmiddagens licenskurs måste även anmäla er om ni vill vara med på kickoffen. Se information längst ner om hur du anmäler dig.

Taggar: Ponnygalopp, Utbildning

Utbildningsdag

11:00 Träning och ridning på WinMachine.

Mer information kommer inom kort.

13:00 Träningstävling.

Om banan är ridbar kommer vi att arrangera en träningstävling för de som ta med sin ponny. Det vet vi i god tid innan och skriver då ut all information här.

Föredrag och kickoff

14:00 Kickoff med prisutdelning

Eftermiddagens kickoff börjar med ett föredrag där Alina Öhgren berättar om sin resa från ponnyjockey till professionell jockey. Vi kommer även fika, dela ut priser till 2023-års champions och hederspristagare, informera om ponnygaloppsäsongen 2024 och ha en quiz i Kahoot där du kan vinna fina priser!

Kickoffen hålls i restaurangen en våning upp i läktarbyggnaden och alla - barn som vuxna är välkomna!

Så här anmäler du dig

  • Du anmäler dig till utbildningsdagen genom att fylla i det här anmälningsformuläret. I drop-down-menyn för val av kurs väljer du "annan kurs".

  • Ekipage till träningstävlingen anmäls via mejl till cecilia.graberg@svenskgalopp.se. Skriv namn på ryttare och ponny samt ponnyns kategori samt om ni önskar box.

  • Anmälan till eftermiddagens kickoff med föredrag, fika och prisutdelning görs via mejl till cecilia.graberg@svenskgalopp.se. Skriv antal samt eventuella allergier.

Sista anmälningsdag är tisdag 2 april.

Har du några frågor?

Kontakta kursledare Cecilia Gråberg via e-post:
cecilia.graberg@svenskgalopp.se

Har du några frågor?

Kontakta kursledare Cecilia Gråberg via e-post:
cecilia.graberg@svenskgalopp.se