Foto: Elina Björklund
Foto: Elina Björklund
Foto: Elina Björklund

10 SEP 2023

Galopptävlingar med Breeders' Trophy

Söndagsgalopp med Breeders' Trophy på Bro Park! En av höstens stora höjdpunkter på huvudstadsbanan med några av Skandinaviens allra bästa hästar.

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 11:50

Breeders-dagen är de skandinaviska fullblodsuppfödarnas dag. Breeders' Trophy Juvenile, Classic och Mile ska avgöras och lockar de bästa två-, tre- och fyraåriga hästarna i Skandinavien. På sidan Breeders' Trophy finns mer information om vad dessa prestigefulla löpningar innebär.

Dagen till ära bjuder vi på tilltugg och dryck (begränsat antal) i uppfödartältet och här träffar du även några av Sveriges mest framstående uppfödare av engelska fullblod.

Så varmt välkommen till en fartfylld söndagsutflykt med hästsport i toppklass! Ta med dina vänner och familj till en spännande upplevelse på galoppbanan. Se hästarna på nära håll, upplev spänningen under loppet och njut av utsökt mat med perfekt utsikt över banan i vår restaurang med panoramafönster.

Du ser dagens meny samt bokar bord på restaurangens hemsida: Bro Park Krog

Fiket på nedre plan i läktarbyggnaden är alltid öppen på våra tävlingsdagar och här finns enklare förtäring till försäljning.

Barnens favorit! Idag och på alla söndagar med galopptävlingar framöver har vi vår söta kram- och kelponny på publikplats. Kom och klia honom bakom örat och kanske ta en selfie.
Vi erbjuder alltid fri parkering.

För dig som inte kan se tävlingarna på plats visas dagens lopp i både TV12 och på ATG Live. Läs mer på sidan Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Fler evenemang

Hovvård dreamstime_m_15435492

9 MAR

Tappskokurs

Bro Park

MOF181205-200681.jpg

4 MAJ - 5 MAJ

Ryttarlicenskurs

Bro Park