Foto: Elina Björklund
Foto: Elina Björklund
Foto: Elina Björklund

23 JUL 2023

Galopptävlingar

Söndagsgalopp på Bro Park med bland annat listedlöpningen Lelles Open Mile, anrika Hipp's Whip för amatörryttarna och en högklassig Open Handicap.

Plats: Bro Park
Arrangör: Svensk Galopp
Tid: 11:30
Första starttid: 11:50

Varmt välkommen till en fartfylld söndagsutflykt och upplev gemenskapen och glädjen på plats. Ta med dina vänner och familj till en spännande upplevelse på galoppbanan! Se hästarna på nära håll, upplev spänningen under loppet och njut av utsökt mat med perfekt utsikt över banan i vår restaurang med panoramafönster.

I restaurangen serveras denna söndag en härlig buffé med inspiration från Italien för 375 kr. Bordsbokning görs antingen via mejl till bokabord@broparkkrog.se eller via formulär på hemsidan: Bro Park Krog

Utegrillen är som vanligt tänd och här finns bland annat hamburgare, korv samt kall dryck. Fiket på nedre plan i läktarbyggnaden är alltid öppen på våra tävlingsdagar och här finns enklare förtäring till försäljning och vi har även flera öppna gräsytor som är perfekta att lägga ut picknickfilten på.

Barnens favorit! Idag och på alla söndagar och tisdagkvällar med galopptävlingar framöver har vi vår söta kram- och kelponny på publikplats. Kom och klia honom bakom örat och kanske ta en selfie.
Vi erbjuder alltid fri parkering.

För dig som inte kan se tävlingarna på plats visas dagens lopp i både TV12 och på ATG Live. Läs mer på sidan Galopp på TV och online.

Taggar: Galopptävling

Fler evenemang

Rays Moon 07676

12 JUN

Galopptävlingar

Jägersro Galopp

DSC_8073 Mutadaffeq Svenskt Grand National 2023

15 JUN

Svenskt Grand National

Strömsholm

Lopp 8 6009 på Göteborg Galopp.jpg

16 JUN

Galopptävlingar

Göteborg Galopp

18 juni

18 JUN

Bakom kulisserna

Bro Park