Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer >här.

auktion happy tammsvik toppbild

Nytt datum för SÅEF:s åringsauktion – 28 september

SÅEF:s Åringsauktion 2019 kommer att hållas lördagen den 28 september på Bro Park.

morocco auktion tammsvik 2018 square

Det har framförts önskemål från flera uppfödare, ägare, tränare och presumtiva kunder att flytta det tidigare publicerade auktionsdatumet, då det hamnar olämpligt med tanke på andra stora galoppevenemang. Det visade sig även knepigt att få tag på tillräckligt många hotellrum den helgen som auktionen ursprungligen var planerad till.

Platsen för årets auktion blir Bro Park, där man kan använda befintliga gäststallar och där det finns stora ytor för visning av åringarna. Själva auktionen kommer liksom tidigare att hållas inne i ett tält.

Nytt för i år är att alla hästar som går igenom ringen på SÅEF:s auktion, även återrop, är berättigade att delta i Jockeyklubben Magic Million, auktionslöpningen som rids 2020.

Alla som äger en inregistrerad fullblodsåring (född 2018) kommer att få en inbjudan och mer information om auktionen. Den skickas ut med post inom kort.

Lotta Malmborg
lotta.malmborg@svenskgalopp.se

 

Senast uppdaterad 2019-04-25. info@svenskgalopp.se

Partners