Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Fredriksdals Vanda 8622

Ponnygalopp: Resultat av Jockeyklubben Cup 2023

2 november 2023 14:33

Här kan du läsa den totala sammanställningen av Jockeyklubben Cup 2023

Segrarna i kategori A och B i respektive klass vinner en träningshelg hos familjen Hedman på Stall Lilla Rörby. Segrarna i kategori C och D vinner en träningshelg på British Racing School.

Vinnare på poäng

  • A Noah Ahlberg, 59 p
  • B Nora Lundbäck, 48 p
  • C Izabella Jevrem, 63 p
  • D Sara Jensén Löfgren, 60 p

Hederspriser

  • A Isolde Karlsson, 3 st
  • B Svea Lindersson Hagberg, 2 st
  • C Liam Ahlberg, 3 st
  • D Amanda Söderman, 2 st

I kategori A och B är vinnare på poängdelen Noah Ahlberg i kategori A och Nora Lundbäck i kategori B. Izabella Jevrem vinner kategori C för tredje året i rad på poäng. I kategori D har vi Sara Jensén Löfgren som vinnare på poäng.

I kategori A har vi Isolde Karlsson som vunnit 3 st hederspris under året som segrare. I kategori B hittar vi Svea Lindersson Hagberg med 2 hederspriser under året. I kategori C är Liam Ahlberg med sitt sportsliga uppträdande segrare med 3 hederspriser. Amanda Söderman är vinnare på hedersprisdelen i kategori D med 2 stycken under säsongen.
Grattis till alla pristagarna!

De respektive vinnarna måste meddela Cecilia Gråberg via mail cecilia.graberg@svenskgalopp.se senast den 17 november om ni tackar ja till priset/resan. Dessutom måste ni vid samma tidpunkt ha mailat in ett tackbrev till Jockeyklubben för att ni ska kunna få priset.

Vinnarna i ridskolekategorin ser du i den bifogade listan. Utbetalningen sker med decemberfaktureringen.

Vi vill tacka Jockeyklubben och Tapwell, Finn Blichfeldt, för den generösa sponsringen så vi även i år kunnat genomföra Jockeyklubben Cup!

Slutställningen i Jockeyklubben Cup 2023

Jockeyklubben Cup

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Free House och Jessica Long Free House och Jessica Long

15 februari 2024 | Nyhet

Nu är vårens kursprogram klart

Nu är vårens kurser öppna för anmälan! Under våren och försommaren arrangerar vi en introduktionskurs, en amatörtränarkurs, två tappskokurser, tre ponnylicenskurser och två ryttarlicenskurser samt utbildningsdagar för ryttare. Läs mer

DSC_3624-Förbättrat-BR DSC_3624-Förbättrat-BR

Tränarparet Jessica och Padraig Long hade ett av sina bästa år 2023. Med stall på Jägersro och gård hemma, familj och allt därtill så växte ett intresse fram hos Padraig. En helt vanlig måndagskväll när dottern Ellinor tränade ponnygalopp så tog han ryttarna till mekaniska galopphästen "Plastic" och gav dem tips och råd. Detta födde sedan idén om en träningsdag för ryttarna hemma på Stall Rancho. Läs mer

Preliminär tävlingstermin för ponnygaloppen 2024