Galoppappen dreamstime_l_117683864.jpg

Målfoton, galoppdomstolens rapporter och övrig info finns nu i Galoppappen

5 oktober 2021 15:00

Tidigare har du kunnat hitta målfoton, galoppdomstolens rapporter och övrig tävlingsdagsinformation här på huvudsajten. Nu flyttar den informationen istället in på Galoppappen.

Övrig tävlingsdagsinformation

Övrig information (exempelvis banförhållanden och skoinformation) finns på startlistorna.

Du hittar informationen nästan högst upp på sidan. Om det inte finns någon övrig information om tävlingsdagen så visas inte rubriken.

Startlista till nästkommande tävlingsdag hittar du på sidan Startlistor på Galoppappen. Andra startlistor kan du hitta i Tävlingskalendern.

Information på Galoppappen övrig info.png

På startlistorna hittar du övrig information om tävlingsdagen.

Målfoton och galoppdomstolens rapporter

Målfoton och galoppdomstolens rapporter finns i resultatlistorna. Du hittar dokumenten nästan högst upp till höger på sidan.

Resultatlista från den senaste tävlingsdagen hittar du på sidan Resultat på Galoppappen. Tidigare resultatlistor kan du hitta i Tävlingskalendern.

Information på Galoppappen Målfoton och rapporter.png

I resultatlistorna hittar du målfoton och galoppdomstolens protokoll. De laddas vanligtvis upp inom en dag efter tävlingarna.

Fler nyheter, artiklar och bloggar

ITM Spring Mile 2023 ITM Spring Mile 2023

16 april 2024 | Nyhet

Premiär för Veckosvepet

Lagom till att galoppsäsongen startar presenterar vi en liten nyhet på hemsidan. Under rubriken “veckosvepet” ger vi dig de kommande tävlingsdagarna runt om i Skandinavien tillsammans med korta notiser från när och fjärran. Veckosvepet publiceras varje tisdag. Läs mer

Bro Park Jpeg 3-100 Bro Park Jpeg 3-100

Äntligen! Säsongspremiär onsdag 17:e april. Förväntningarna är enorma, inget är egentligen avslöjat utan alla drömmar lever fortfarande. Alla hästar är vinnare. Läs mer

Galopphästar Gärdet Galopphästar Gärdet

Efter en lång och kall vinter står galoppen äntligen i startboxarna för att dra igång en ny spännande säsong. Här är alla de stora publikfesterna du måste ha koll på de närmaste månaderna, från de stundande vårpremiärerna fram till Svenskt Derby i mitten av juli. Läs mer