Nyhetsbrev

Få galoppnyheter direkt till din inkorg

10 juli 2023 20:00

Vill du veta mer om våra evenemang och lära dig mer om galoppsporten? Då borde du prenumerera på Svensk Galopps nyhetsbrev!

Vi har länge haft som ambition att börja med nyhetsutskick och nu är vi äntligen i gång! Nu har du möjlighet att bli prenumerant och välja bland olika intresseområden.

Du kan välja att få nyheter om en eller flera av våra banor: Bro Park, Jägersro Galopp och Göteborg Galopp. Vi erbjuder också särskilda nyhetsbrev om evenemangen Nationaldagsgaloppen och Svenskt Grand National.

Vill du ha ett bredare perspektiv? Du kan även välja att prenumerera på vårt generella nyhetsbrev som täcker hela galoppsporten – det första utskicket kommer att landa i din inkorg inom ett par veckor.

Vi hoppas också kunna lansera ett nyhetsbrev specifikt om ponnygaloppen i höst, vi återkommer med mer information.

Med de här nyhetsbreven hoppas vi framför allt att nå ut till nya besökare och entusiaster, och säkerställa att alla känner sig välkomna och delaktiga i sporten.

Klicka här för att bli prenumerant och välja dina intresseområden

Har du frågor, tips eller vill veta mer? Skicka ett mejl till marknad@svenskgalopp.se, så återkommer vi så fort vi kan.

Fler nyheter, artiklar och bloggar

St Leger Göteborg St Leger Göteborg

25 september 2023 | Nyhet

Galopp den här veckan

Näringslivsdag på Bro Park, en klassisk säsongsfinal på Göteborg Galopp och flera storlopp i Norge. Det händer mycket spännande i den skandinaviska galoppsporten denna vecka. Till det kan läggas Prix de l'Arc de Triomphe, som avgörs i Paris på söndag. Läs mer

Zidane TOP Zidane TOP

Zidane före Wakaba. Tränare Lennart Jr Reuterskiöld bokförde en fin stalldubbel när tvååringarna gjorde upp i Jägersro-upplagan av Jockeyklubbens Auktionslöpning på söndagen. Miss Wintown från Niels Petersens stall bekräftade än en gång att hon stortrivs på Malmö-ovalen efter en sylvass segerspurt i Rosengårdlöpning. Läs mer

missrachelzane-top missrachelzane-top

Annika Delinder, 39, går mot strömmen. När det är kärva ekonomiska tider i Sverige väljer hon att satsa på en karriär som professionell galopptränare. Läs mer