Nyhetsbrev

Få galoppnyheter direkt till din inkorg

10 juli 2023 20:00

Vill du veta mer om våra evenemang och lära dig mer om galoppsporten? Då borde du prenumerera på Svensk Galopps nyhetsbrev!

Vi har länge haft som ambition att börja med nyhetsutskick och nu är vi äntligen i gång! Nu har du möjlighet att bli prenumerant och välja bland olika intresseområden.

Du kan välja att få nyheter om en eller flera av våra banor: Bro Park, Jägersro Galopp och Göteborg Galopp. Vi erbjuder också särskilda nyhetsbrev om evenemangen Nationaldagsgaloppen och Svenskt Grand National.

Vill du ha ett bredare perspektiv? Du kan även välja att prenumerera på vårt generella nyhetsbrev som täcker hela galoppsporten – det första utskicket kommer att landa i din inkorg inom ett par veckor.

Vi hoppas också kunna lansera ett nyhetsbrev specifikt om ponnygaloppen i höst, vi återkommer med mer information.

Med de här nyhetsbreven hoppas vi framför allt att nå ut till nya besökare och entusiaster, och säkerställa att alla känner sig välkomna och delaktiga i sporten.

Klicka här för att bli prenumerant och välja dina intresseområden

Har du frågor, tips eller vill veta mer? Skicka ett mejl till marknad@svenskgalopp.se, så återkommer vi så fort vi kan.

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Free House och Jessica Long Free House och Jessica Long

15 februari 2024 | Nyhet

Nu är vårens kursprogram klart

Nu är vårens kurser öppna för anmälan! Under våren och försommaren arrangerar vi en introduktionskurs, en amatörtränarkurs, två tappskokurser, tre ponnylicenskurser och två ryttarlicenskurser samt utbildningsdagar för ryttare. Läs mer

Peter Jardby Peter Jardby

Han kallar sig själv entreprenör och det med all rätt. Han är galopptränare, transporterar hästar, hyr ut lägenheter och hus och bedriver lantbruk med allt som tillhör hemma på gården. Domme Gård ligger 1,5 mil från Smygehuk och det är här mestadels av träningen av galopphästarna görs. Läs mer

Marta och Vanja Sandrup.png Marta och Vanja Sandrup.png

25 januari 2024 | Nyhet

Video: Profilen Vanja Sandrup

I denna korta intervju får du lära känna proffstränaren Vanja Sandrup som ägnat större delen av sitt liv till galoppsporten. Läs mer