Nyhetsbrev

Få galoppnyheter direkt till din inkorg

10 juli 2023 20:00

Vill du veta mer om våra evenemang och lära dig mer om galoppsporten? Då borde du prenumerera på Svensk Galopps nyhetsbrev!

Vi har länge haft som ambition att börja med nyhetsutskick och nu är vi äntligen i gång! Nu har du möjlighet att bli prenumerant och välja bland olika intresseområden.

Du kan välja att få nyheter om en eller flera av våra banor: Bro Park, Jägersro Galopp och Göteborg Galopp. Vi erbjuder också särskilda nyhetsbrev om evenemangen Nationaldagsgaloppen och Svenskt Grand National.

Vill du ha ett bredare perspektiv? Du kan även välja att prenumerera på vårt generella nyhetsbrev som täcker hela galoppsporten – det första utskicket kommer att landa i din inkorg inom ett par veckor.

Vi hoppas också kunna lansera ett nyhetsbrev specifikt om ponnygaloppen i höst, vi återkommer med mer information.

Med de här nyhetsbreven hoppas vi framför allt att nå ut till nya besökare och entusiaster, och säkerställa att alla känner sig välkomna och delaktiga i sporten.

Klicka här för att bli prenumerant och välja dina intresseområden

Har du frågor, tips eller vill veta mer? Skicka ett mejl till marknad@svenskgalopp.se, så återkommer vi så fort vi kan.

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Veckosvep 24 toppbild
Veckosvep 24 toppbild

Från Nationaldagsfirandet på Gärdet till storloppen på Bro Park. Den gångna veckan bjöd på många minnesvärda ögonblick. Men vi nåddes även av det sorgliga beskedet att Gunnar Nordling har lämnat oss. De närmaste dagarna väntar flera spännande tävlingsdagar runt om i Skandinavien, inte minst Svenskt Grand National på Strömsholm. Läs mer

Monseiur Vic DSC_1427.jpeg
Monseiur Vic DSC_1427.jpeg

Hindersportens stora höjdpunkt är de årliga kapplöpningarna på Strömsholm med de två stora hinderloppen EMC Svenskt Grand National och Autoexperten Svenskt Champion Hurdle. På lördag är det äntligen dags och nedan presenterar vi starthästarna i de båda huvudloppen. Läs mer

Stockholms Stora 2024
Stockholms Stora 2024

Storloppsdag på Bro Park – men de grova pengarna hamnade i Norge och Danmark. Niels Petersen (två segrar), Jan–Erik Neuroth, Bent Olsen, Annike Bye Hansen och framförallt Sören Jensen vann de stora löpningarna. Stockholms Stora Pris (Gr3), dagens huvudlöpning, vanns av Good Fortune efter en snygg ritt av Kevin Stott. Läs mer