27 APR

Stallbacksvandring

Spendera lördag förmiddag tillsammans med oss - Kom till Bro Park och få en försmak av galoppsäsongen 2024! Möt hästarna, galopptränare och få en guidad rundtur på stallområdet.

Plats: Bro Park
Arrangör: Stockholms Galoppsällskap och Svensk Galopp
Tid: 09:30

Så här i början av tävlingssäsongen öppnar Bro Parks galopptränare upp sina stalldörrar och visar denna dag upp några av sina galopphästar och svarar på frågor. Främst kommer tvååringar samt hästar som det finns andelar kvar i att köpa, att visas upp, men vi kommer nog att få se en och annan etablerad galoppstjärna också!

Anmäl dig här

Vi ses inne på publikområdet, vid stora banans upplopp, precis vid ledvolten och vinnarcirkeln klockan 9:30 där Svensk Galopp bjuder på kaffe och fralla. Härifrån kommer vi att få se när några galopphästar tränar på stora banan innan vi börjar den guidade stallbacksvandringen som avslutas med att Stockholms Galoppsällskap bjuder på grillad korv och dryck.

Stallbacksvandringen är kostnadsfri och håller på i cirka 2,5 timme. 

Vi kommer att ha flera galoppkunniga guider på plats som kan svara på frågor.

Evenemanget är för alla galoppintresserade och det finns inget krav på medlemskap i någon förening för att delta, men passa gärna på att bli medlem och stötta Stockholms Galoppsällskap. Läs mer om medlemsskap här: Bli medlem i SGS

Taggar: Hästägande

Parkering

Parkering sker bäst på ordinarie publikparkering, intill entrén till tävlingsområdet. När du kört in genom den automatiska grinden följer du skyltning till vänster mot restaurang, entré och tävlingsområde.

Parkering

Parkering sker bäst på ordinarie publikparkering, intill entrén till tävlingsområdet. När du kört in genom den automatiska grinden följer du skyltning till vänster mot restaurang, entré och tävlingsområde.

BP_Stallbacke

Karta över Bro Parks stallområde med stallnummer.

Fler evenemang

17 april

17 APR

Galopptävlingar

Bro Park

24 april

24 APR

Galopptävlingar

Bro Park

5 maj

5 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park

15 maj

15 MAJ

Galopptävlingar

Bro Park