Foto: Stefan Uppström
Foto: Stefan Uppström
Foto: Stefan Uppström

16 DEC 2023

After Season Party & prisutdelning

Nu är det dags att hylla och fira 2023 års två- och fyrbenta champions på Bro Park tillsammans. Det dukas upp för julbord i restaurangen på Bro Park direkt efter lördagens sista lopp och alla är välkomna!

Plats: Bro Park Krog
Arrangör: Svensk Galopp & Stockholms Galoppsällskap
Tid: 15:30

Prisutdelningen där Svensk Galopp delar ut priser till tvåbenta champions och Stockholms Galoppsällskap delar ut sina priser till de fyrbenta, börjar klockan 15:30 med David Crona som konferencier.

Julbordet kostar 350 kr. inklusive måltidsdryck och kaffe. Är du inte medlem i Stockholms Galoppsällskap anmäler du dig till anna.ohgren@svenskgalopp.se (Så vi vet hur mycket mat vi ska beställa.) Betalning sker på plats och baren kommer att hållas öppen.

Du som är medlem i Stockholms Galoppsällskap har subventionerat pris på julbordet och betalar endast 250 kr. SGS-medlemmar betalar för julbordet via inbetalning till SGS BankGiro 447-3112, samt anmäler sin närvaro till info@stockholmsgaloppsallskap.se senast tisdag 12 december.

Är du inte medlem i Stockholms Galoppsällskap än, så kan du passa på att bli det nu och få det subventionerade priset på julbordet. Läs mer om hur du blir medlem här Bli medlem i SGS

Varmt välkomna hälsar Svensk Galopp & Stockholms Galoppsällskap!

Fler evenemang

Hovvård dreamstime_m_15435492

9 MAR

Tappskokurs

Bro Park

MOF181205-200681.jpg

4 MAJ - 5 MAJ

Ryttarlicenskurs

Bro Park