Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer >här.

Ny tävlingsdag på Bro Park på lördag

Det blir tävlingar på Bro Park både på lördag och söndag.

Tävlingsdagen på Bro Park i söndags ställdes in. Anledningen var ett fall av covid-19 på Bro Parks stallbacke.

Alla personer som har kommit i kontakt med den smittade personen har nu testat sig och samtliga provsvar var negativa. Därför kan vi utesluta en bred smittspridning på Bro Park.

Tävlingarna på Bro Park på söndag 22 november kommer att ridas som planerat. Dessutom lägger vi in en ny tävlingsdag på lördag, den 21 november. 

Propositionerna till lördagens tävlingar är samma som inför 15 november, bortsett från SGS Stockholm Hösthandicap som rids på söndag. Anmälan sker idag och startanmälan görs imorgon. Alla tränare har fått information via e-mail. Det är företräde för hästarna som var startanmälda i söndags.

Vi kommer att trycka program till både lördagens och söndagens tävlingar. Sent tryck av programmen gör dock att vi inte kan säkerställa att alla prenumeranter får lördagens program i tid. Programmen kommer också finnas tillgängliga för nedladdning på hemsidan.

Svensk Galopps ledning


Läs mer:
15 november: Information gällande tävlingarna på Bro Park 
14 november: Tävlingarna på Bro Park imorgon ställs in på grund av covid-19
13 november: Information från Svensk Galopp med anledning av covid-19

Senast uppdaterad 2020-11-17. info@svenskgalopp.se

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan