Utvärdering och sammanställning av Nationaldagsgaloppen 2014

9 juni 2014 16:56

Vi har fått en hel del feed back kring årets Nationaldagsgalopp och det är naturligtvis roligt att både höra och se att de som var på Gärdet trivdes och att de fick uppleva spännande tävlingar.

publk 5894 kopia

Vi har fått en hel del feed back kring årets Nationaldagsgalopp och det är naturligtvis roligt att både höra och se att de som var på Gärdet trivdes och att de fick uppleva spännande tävlingar.
Vädret visade sig från sin bästa sida, vilket vi naturligtvis är tacksamma över och hästarna verkade trivas på banan, som presenterades i fint skick.

Vad gäller publiksiffran så är den alltid svår att uppskatta när vi har fritt inträde och det är mycket folk som kommer och går över dagen. De som är mera vana gör dock uppskattningen att det var ännu mer folk i år än i fjol, vilket naturligtvis är fantastiskt roligt. I fjol var uppskattningen att det över dagen kom ca 50 000 personer, så vi är givetvis jättenöjda med årets  höga publiksiffra.

Vi sammanställer just nu allt kring evenemanget och tar med oss till utvärderingen.
Vi vill passa på att tacka alla som varit delaktiga i att Nationaldagsgaloppen 2014 blev den framgång det blev, ingen nämnd och ingen glömd.

Fler nyheter, artiklar och bloggar

nationaldagsgaloppen nationaldagsgaloppen

Kombinationen av Svensk Galopps ekonomiska situation och styrelsens bedömning av Coronaläget har lett till beslutet att Nationaldagsgaloppen 2021 ställs in. Läs mer

_DSC0807 _DSC0807

På grund av Covid-19 är ju som vi tidigare berättat Nationaldagsgaloppen på Gärdet inställd. Vad gör våra aktiva istället och hur känns det att dagen som så många sett fram emot inte blir av? Läs mer

MOF190606-305407 Magnus Östh.jpg MOF190606-305407 Magnus Östh.jpg

”Drottningen av Gärdet” utropades duktiga jockeyn Ulrika Holmquist till efter sina fyra segrar på Nationaldagsgaloppen 2019. Här kan du läsa om hennes tankar inför året och hur det känns efter beskedet att årets Nationaldagsgalopp ställs in. Läs mer