Mat & dryck för alla smaker på Nationaldagsgaloppen

27 maj 2016 08:29

Mat och dryck kommer det finnas gott om på Gärdet under nationaldagen. Serveringarna öppnar redan kl. 11.30 och håller öppet under alla tävlingar och aktiviteter som äger rum på området den 6 juni.

Publik Nationaldagsgaloppen

Mat och dryck kommer det finnas gott om på Gärdet under nationaldagen. Serveringarna öppnar redan kl. 11.30 och håller öppet under alla tävlingar och aktiviteter som äger rum på området den 6 juni.

Ett antal foodtrucks kommer stå parkerade och erbjuda ett brett utbud av mat i varierande prisklasser. Givetvis kommer det säljas glass och vi hoppas på en varm och härlig dag för att glassen ska smaka ännu godare!

Till nationaldagen hör såklart champagnen till. Därför kommer det finnas en champagnebar som serverar Taittinger champagne för den som är sugen på ett glas bubbel. Föredrar man öl har vi en härlig TT pub som kommer byggas upp och erbjuda skönt ölhäng.

Även om mat- och dryckesmöjligheterna är goda så måste det ändå understrykas att Gärdet är en utmärkt plats för en picknick. Så har du möjlighet är det varmt rekommenderat att packa picknickkorgen med mat, snacks eller fika och en filt att sitta på.

Varmt välkommen till Nationaldagsgaloppen 2016!

Fler nyheter, artiklar och bloggar

nationaldagsgaloppen nationaldagsgaloppen

Kombinationen av Svensk Galopps ekonomiska situation och styrelsens bedömning av Coronaläget har lett till beslutet att Nationaldagsgaloppen 2021 ställs in. Läs mer

_DSC0807 _DSC0807

På grund av Covid-19 är ju som vi tidigare berättat Nationaldagsgaloppen på Gärdet inställd. Vad gör våra aktiva istället och hur känns det att dagen som så många sett fram emot inte blir av? Läs mer

MOF190606-305407 Magnus Östh.jpg MOF190606-305407 Magnus Östh.jpg

”Drottningen av Gärdet” utropades duktiga jockeyn Ulrika Holmquist till efter sina fyra segrar på Nationaldagsgaloppen 2019. Här kan du läsa om hennes tankar inför året och hur det känns efter beskedet att årets Nationaldagsgalopp ställs in. Läs mer