Besök "Från start till mål" under Nationaldagsgaloppen!

5 juni 2014 11:48

Besök vår spännande utställning och ta del av galoppsportens underbara värld. Träffa uppfödare, ägare, tränare och jockeys och alla som gör sporten levande!

highway 0783

Besök vår spännande utställning och ta del av galoppsportens underbara värld. Träffa uppfödare, ägare, tränare och jockeys och alla som gör sporten levande!

Välkommen till Svensk Galopps tälthall. Där får du en spännande resa i galoppvärlden. Självklart finns det representanter från hela ledet inom galoppsporten på plats och berättar om vår spännande sport.

Det kommer att finnas en intressant film om galoppen och du kommer att få chansen att få veta mer om galopphästens väg från hingstval och betäckning till födsel, uppträning och tävling. Vi delar ut matnyttig information och vi kommer att dela ut flyers i tältet där du får fri entré till våra tävlingar på Täby Galopp tisdagen den 10 juni.

Det finns också flera tävlingar i montern där du bland annat kan vinna en andel i en galopphäst och en dag i ett galoppstall.

Välkommen till vårt tält på Nationaldagsgaloppen den 6 juni. Tältet är öppet mellan 11.30 och 16.30.

Fler nyheter, artiklar och bloggar

nationaldagsgaloppen nationaldagsgaloppen

Kombinationen av Svensk Galopps ekonomiska situation och styrelsens bedömning av Coronaläget har lett till beslutet att Nationaldagsgaloppen 2021 ställs in. Läs mer

_DSC0807 _DSC0807

På grund av Covid-19 är ju som vi tidigare berättat Nationaldagsgaloppen på Gärdet inställd. Vad gör våra aktiva istället och hur känns det att dagen som så många sett fram emot inte blir av? Läs mer

MOF190606-305407 Magnus Östh.jpg MOF190606-305407 Magnus Östh.jpg

”Drottningen av Gärdet” utropades duktiga jockeyn Ulrika Holmquist till efter sina fyra segrar på Nationaldagsgaloppen 2019. Här kan du läsa om hennes tankar inför året och hur det känns efter beskedet att årets Nationaldagsgalopp ställs in. Läs mer