Foto: Magnus Östh
A7A01141.jpg

Elione Chaves bidrog med ett stort engagemang under Stockholm Cup-dagen 2020 till Barncancerfonden.

Galoppen stöttar Barncancerfonden - så kan du bidra

1 september 2021 11:16

Svensk Galopp har startat en insamling till Barncancerfonden som vi hoppas så många som möjligt vill bidra till. Dessutom säljer vi Stockholm Cup-kit där intäkterna helt eller delvis går direkt till Barncancerfonden.

Barn och cancer hör inte ihop. Ändå bildar de orden den vanligaste dödsorsaken för barn 1–14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever idag 85 procent av barnen som drabbas. I september, barncancermånaden, kraftsamlar vi i kampen mot barncancer - hjälp till att hålla cancer borta från barn du med! Tack.

Svensk Galopp har sedan 2020 ett samarbete med Barncancerfonden.

Under Barncancermånaden september 2021 har vi bland annat startat en insamling som vi hoppas så många som möjligt vill bidra till. Valfritt bidrag lämnar du här via vår insamling.

För att ytterligare uppmärksamma och bidra till Barncancermånaden kommer vi på Svensk Galopp inför och i samband med Stockholm Cup-dagen den 19 september att sälja bland annat Stockholm Cup-kit där intäkterna helt eller delvis går direkt till Barncancerfonden.

En del av entrébiljetten till Stockholm Cup går till Barncancerfonden och du som inte har möjlighet att vara på plats kan välja att köpa en fiktiv entrébiljett för 50 kr, där hela summan oavkortat går till Barncancerfonden.

Tack för att du tillsammans med oss stöttar Barncancerfonden!

Stort tack till våra samarbetspartners som tillsammans med oss stöttar Barncancerfonden

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Penny o Stargaze 5989.jpg Penny o Stargaze 5989.jpg

Bästisar redan som föl. Sedan dess har Stargaze och Penny följts åt genom livet – hela tiden sida vid sida. På söndag startar de båda för första gången i ett storlopp – Stig Holms Pokal. "Det ska bli jättespännande att följa", säger Ivan Sjöberg som känner de två unga stona väl eftersom de växte upp på Rävdansens Stuteri. "Och jag är helt säker på att hästar bli bekanta och känner igen varandra." Läs mer

Dominic 9596.jpg Dominic 9596.jpg

Ett skitår. Susanne Berneklint suckar djupt när vi pratar om den senaste säsongen. I princip har allt som kunnat gå fel, gått fel. Men för ett par veckor sedan vände det, den 25 augusti vann hon säsongens första lopp på hemmabanan Jägersro och efter det har det blivit ytterligare tre segrar. Läs mer

Häst i ledvolt DSC_3649.jpg Häst i ledvolt DSC_3649.jpg

Arbetsgruppen för projekt Ny bana i Skåne har skrivit en statusuppdatering om det pågående arbetet. Läs mer