Foto: Magnus Östh
A7A01141.jpg

Elione Chaves bidrog med ett stort engagemang under Stockholm Cup-dagen 2020 till Barncancerfonden.

Galoppen stöttar Barncancerfonden - så kan du bidra

1 september 2021 11:16

Svensk Galopp har startat en insamling till Barncancerfonden som vi hoppas så många som möjligt vill bidra till. Dessutom säljer vi Stockholm Cup-kit där intäkterna helt eller delvis går direkt till Barncancerfonden.

Barn och cancer hör inte ihop. Ändå bildar de orden den vanligaste dödsorsaken för barn 1–14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever idag 85 procent av barnen som drabbas. I september, barncancermånaden, kraftsamlar vi i kampen mot barncancer - hjälp till att hålla cancer borta från barn du med! Tack.

Svensk Galopp har sedan 2020 ett samarbete med Barncancerfonden.

Under Barncancermånaden september 2021 har vi bland annat startat en insamling som vi hoppas så många som möjligt vill bidra till. Valfritt bidrag lämnar du här via vår insamling.

För att ytterligare uppmärksamma och bidra till Barncancermånaden kommer vi på Svensk Galopp inför och i samband med Stockholm Cup-dagen den 19 september att sälja bland annat Stockholm Cup-kit där intäkterna helt eller delvis går direkt till Barncancerfonden.

En del av entrébiljetten till Stockholm Cup går till Barncancerfonden och du som inte har möjlighet att vara på plats kan välja att köpa en fiktiv entrébiljett för 50 kr, där hela summan oavkortat går till Barncancerfonden.

Tack för att du tillsammans med oss stöttar Barncancerfonden!

Stort tack till våra samarbetspartners som tillsammans med oss stöttar Barncancerfonden

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Nationaldagsgaloppen MOF190606-100385.jpg Nationaldagsgaloppen MOF190606-100385.jpg

Nu är det inte många dagar kvar tills att Nationaldagsgaloppen på Gärdet går av stapeln. Det blir ett fullspäckat program med något att erbjuda för alla och dessutom ett helt nytt lopp. Det nya loppet är Jockeyklubbens 6 juni Cup med hela 150 000 kronor i total prissumma. Läs mer

Pramms Memorial 2022 webb.jpg Pramms Memorial 2022 webb.jpg

Plötsligt fanns det bara där; Temat för Prammsdagen. Inspirationen är hämtad från den populära Netflixserien Peaky Blinders och idén kommer från Alexandra Granrot, sambo till den blivande proffstränaren Roger Osberg. Läs mer

Couples Couples

Annika Delinder blev mer eller mindre övertalad att köpa Couples. Sedan hon fått ge ett skambud blev det i alla fall affär och på söndag kan Couples vinna Pramms Memorial (L) på Jägersro med 600 000 kronor till vinnaren. "Jag vill att han gör ett bra lopp, men precis som alla andra hoppas jag att han vinner. Det gör man ju varje gång en häst startar", säger Annika Delinder. Läs mer