Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer >här.

Program spelskola

Spela på galopp

Att spela på galopp är en spännande och underhållande sysselsättning. Oavsett om du satsar små eller stora belopp är det alltid en fantastisk känsla när just din vinnare är först över mållinjen. Spel på galopp bygger mycket på kunskap. Ju mer du lär dig desto större blir dina vinstchanser.

Att lära sig galoppsportens alla hemligheter kan ta en stund. Men genom att lägga ner lite tid på att studera hästarnas formrader kommer du ganska snart att hitta dina egna vinnare. Programmet och formraderna är en riktig guldgruva med massor av information. Det kan se rörigt och svårtolkat ut i början, men när du väl lär dig vad de olika siffrorna och förkortningarna betyder är det inte så svårt.

Kom ihåg att det framför allt ska vara roligt att spela på galopp. Oavsett om du vinner eller förlorar pengar. Om du bara spelar för nöjes skull bör du hålla insatserna relativt små. Då kommer du att få betydligt större glädje av sporten. Ett bra råd är att lägga undan ett visst belopp till spel inför varje tävlingstillfälle.

 

Senast uppdaterad 2020-04-08. info@svenskgalopp.se

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan