Den här sidan är arkiverad och kan innehålla inaktuell information.

Resultatet av Jockeyklubben Cup 2018

5 november 2018

Här kan du läsa resultatet av Jockeyklubben Cup 2018.

Resultatlistan hittar du till höger här på sidan.

Segrarna i kategori A och B i respektive klass vinner en träningshelg hos familjen Hedman. Segrarna i kategori C och D vinner en träningshelg på British Racing School.

Vinnare på poäng:
A Stina Landh 70 poäng
B Alva Eriksson 49

C Emelie Persson 59
D Edwin Schmidt Christiansen 64

Hederspriser:
A Annie Johansson 3 poäng
B Alva Eriksson 3 poäng men då Alva redan vunnit poängdelen så går priset till tvåan i serien. Där hittar vi fyra ryttare med en poäng var. Efter lottdragning föll lotten på Novalie Andersson som därmed får åka till familjen Hedman på en helgträning.

C Evelina Rönnlund 3 poäng
D Malva Blademo 2 poäng.

De respektive vinnarna måste meddela Cecilia Gråberg via mail cecilia.graberg@svenskgalopp.se senast den 1 december om ni tackar ja till priset/resan. Dessutom måste ni vid samma tidpunkt ha mailat in ett tackbrev till Jockeyklubben för att ni ska kunna få priset.

Vinnarna i ridskolekategorin ser du i den bifogade listan.
 

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Free House och Jessica Long Free House och Jessica Long

15 februari 2024 | Nyhet

Nu är vårens kursprogram klart

Nu är vårens kurser öppna för anmälan! Under våren och försommaren arrangerar vi en introduktionskurs, en amatörtränarkurs, två tappskokurser, tre ponnylicenskurser och två ryttarlicenskurser samt utbildningsdagar för ryttare. Läs mer

DSC_3624-Förbättrat-BR DSC_3624-Förbättrat-BR

Tränarparet Jessica och Padraig Long hade ett av sina bästa år 2023. Med stall på Jägersro och gård hemma, familj och allt därtill så växte ett intresse fram hos Padraig. En helt vanlig måndagskväll när dottern Ellinor tränade ponnygalopp så tog han ryttarna till mekaniska galopphästen "Plastic" och gav dem tips och råd. Detta födde sedan idén om en träningsdag för ryttarna hemma på Stall Rancho. Läs mer

Preliminär tävlingstermin för ponnygaloppen 2024