Den här sidan är arkiverad och kan innehålla inaktuell information.

Resultat från Skandinaviska Mästerskapen

3 september 2013

danmarkAlmnäs Macarena och Julia Kunkel efter vinsten i Skandinaviska Mästerskapen 2010.
Fotograf: Veronica Jönsson

Här kan du läsa resultaten från skandinaviska mästerskapen i ponnygalopp som reds den 14 augusti på Aalborg, Danmark.

De skandinaviska mästerskapen blev en stor framgång för de svenka ekipagen, svenkarna vann i alla kategorier! Vi gratulerar alla inblandade ryttare och tränare för framgången.

Resultat

Skandinavisk Ponymesterskab kategori A

1. Almnas Macarena – Julie Kunkel(Sverige)
2. Lurine Miranda – Karoline Pedersen(Norge)
3. Moflos Munter – Amalie Ødegaard(Norge)
4. Tora – Simon Turai(Sverige)
5. Silver Star – Sandra Lindblom(Sverige)

Best turned out pony: Moflos Munter – Amalie Ødegaard

Skandinavisk Ponymesterskab kategori B

1. Rathoosey Too – Sara Lindblom (Sverige)
2. Too Bright Too – Marie Winge(Norge)
3. Piggy Bank – Nora Hagelund Holm(Norge)
4. Clements Caligula – Nanna Sørensen(Danmark)
5. Seaholm Brenna Ingrid Marie Granli(Norge)
6. Bella – Natasha Rask Jensen(Danmark)
7. Gwennie – Pernille M. Lassen(Danmatk)
8. Nellogullding – Elin Petterson(Sverige)

Best turned out pony: Seaholm Brenna – Ingrid Marie Granli

Skandinavisk Ponymesterskab kategori C

1. Merveilleux – Linda Svensson Krupke(Sverige)

4. Monique – Anders Bager(Danmark)
5. Mirandos – Mathilde Steen Larsen(Norge)
6. Albano – Emma Vitte Thomassen(Danmark)
Best turned out pony: Monique – Anders Bager

Fler nyheter, artiklar och bloggar

starlightebony-2-X3 redigerad starlightebony-2-X3 redigerad

Vilken otroligt vacker försommardag alla fick uppleva denna söndag då Göteborg Galopp öppnade upp sina portar för 2024 års säsong. Det var nästan så publiken trodde att det var en julidag i stället för i början av maj – så härligt var det. Det var inte bara vädret som värmde och gladde, det gjorde också alla fina prestationer från ponnyer och ryttare. Gräsbanan klassades som god och var i fint skick. Läs mer

DSC_7690 copy-X3 Valentino Betty Boop mot mål 5 maj DSC_7690 copy-X3 Valentino Betty Boop mot mål 5 maj

Den andra ponnygaloppdagen för året på Bro Park innehöll hela sex lopp ingående i Jockeyklubben Cup. Som vanligt så bjöds publiken på värmande sport och kamratskap, fast det ska inte stickas under stolen med att regnvädret var mindre värmande, trots att vi nu kommit in i maj månad. Banan var i fint skick och kategoriserades som god. Läs mer

Well's Dia Psalma 7872-X3 Well's Dia Psalma 7872-X3

Jägersro Galopp hade en fin säsongspremiär med årets första lopp i Jockeyklubben Cup. Fyra lopp reds och det var fina prestationer från ponnyer och ryttare. Banan var som vanligt i fint skick och kategoriserades som god. Läs mer