210815d.jpg

Ponnygalopp: Resultat av Jockeyklubben Cup 2021

25 oktober 2021 17:13

Här kan du läsa den totala sammanställningen av Jockeyklubben Cup 2021

Segrarna i kategori A och B i respektive klass vinner en träningshelg hos familjen Hedman på Stall Lilla Rörby. Segrarna i kategori C och D vinner en träningshelg på British Racing School.

Vinnare på poäng

  • A Svea Lindersson Hagberg, 49 p
  • B Ellie Vång, 39 p
  • C Izabella Jevrem, 54 p
  • D Stina Östlund, 45 p och Jenny Tunell, 45 p

Hederspriser

  • A Nora Lundbäck, 2 st
  • B Najat Assekour, 3 st
  • C Linnea Östlund, 2 st
  • D Mikaela Erneholm, 2 st

I kategori A och B är vinnare på poängdelen Svea Lindersson Hagberg, med 49 p i kat A och 40 p i kat B, men eftersom man bara kan vinna en gång så går förstapriset till Ellie Vång i kategori B med 39 poäng. Izabella Jevrem vinner kategori C med 54 poäng, den högst insamlade poängen under året. I kategori D har vi en delad förstaplats på 45 poäng var och med exakt samma placeringar i 5 lopp. Stina Östlund och Jenny Tunell vinner därför båda ett förstapris.

I kategori A har vi två stycken med 2 hederspris var, Nora Lundbäck och Signe Hagberg Lönnström. efter lottning tillfaller priset Nora. I kategori B hittar vi Najat Assekour som segrare med hela 3 stycken hedersomnämnande. Linnea Östlund är vinnare av hederspriset i kategori C med 2 stycken under säsongen. I kategori D hittar vi tre ryttare med 2 stycken hederspris var, Alva Eriksson, Annie Lundbäck och Mikaela Erneholm, där lottdragningen gick till den sistnämnda som därmed får åka till BRS.

Grattis till alla pristagarna!

De respektive vinnarna måste meddela Cecilia Gråberg via mail cecilia.graberg@svenskgalopp.se senast den 15 november om ni tackar ja till priset/resan. Dessutom måste ni vid samma tidpunkt ha mailat in ett tackbrev till Jockeyklubben för att ni ska kunna få priset.

Vinnarna i ridskolekategorin ser du i den bifogade listan. Utbetalningen sker med decemberfaktureringen.

Vi vill tacka Jockeyklubben och Tapwell, Finn Blichfeldt, för den generösa sponsringen så vi även i år kunnat genomföra Jockeyklubben Cup!

Slutresultat JK-Cup 2021

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Free House och Jessica Long Free House och Jessica Long

15 februari 2024 | Nyhet

Nu är vårens kursprogram klart

Nu är vårens kurser öppna för anmälan! Under våren och försommaren arrangerar vi en introduktionskurs, en amatörtränarkurs, två tappskokurser, tre ponnylicenskurser och två ryttarlicenskurser samt utbildningsdagar för ryttare. Läs mer

DSC_3624-Förbättrat-BR DSC_3624-Förbättrat-BR

Tränarparet Jessica och Padraig Long hade ett av sina bästa år 2023. Med stall på Jägersro och gård hemma, familj och allt därtill så växte ett intresse fram hos Padraig. En helt vanlig måndagskväll när dottern Ellinor tränade ponnygalopp så tog han ryttarna till mekaniska galopphästen "Plastic" och gav dem tips och råd. Detta födde sedan idén om en träningsdag för ryttarna hemma på Stall Rancho. Läs mer

Preliminär tävlingstermin för ponnygaloppen 2024