210815d.jpg

Ponnygalopp: Resultat av Jockeyklubben Cup 2021

25 oktober 2021 17:13

Här kan du läsa den totala sammanställningen av Jockeyklubben Cup 2021

Segrarna i kategori A och B i respektive klass vinner en träningshelg hos familjen Hedman på Stall Lilla Rörby. Segrarna i kategori C och D vinner en träningshelg på British Racing School.

Vinnare på poäng

  • A Svea Lindersson Hagberg, 49 p
  • B Ellie Vång, 39 p
  • C Izabella Jevrem, 54 p
  • D Stina Östlund, 45 p och Jenny Tunell, 45 p

Hederspriser

  • A Nora Lundbäck, 2 st
  • B Najat Assekour, 3 st
  • C Linnea Östlund, 2 st
  • D Mikaela Erneholm, 2 st

I kategori A och B är vinnare på poängdelen Svea Lindersson Hagberg, med 49 p i kat A och 40 p i kat B, men eftersom man bara kan vinna en gång så går förstapriset till Ellie Vång i kategori B med 39 poäng. Izabella Jevrem vinner kategori C med 54 poäng, den högst insamlade poängen under året. I kategori D har vi en delad förstaplats på 45 poäng var och med exakt samma placeringar i 5 lopp. Stina Östlund och Jenny Tunell vinner därför båda ett förstapris.

I kategori A har vi två stycken med 2 hederspris var, Nora Lundbäck och Signe Hagberg Lönnström. efter lottning tillfaller priset Nora. I kategori B hittar vi Najat Assekour som segrare med hela 3 stycken hedersomnämnande. Linnea Östlund är vinnare av hederspriset i kategori C med 2 stycken under säsongen. I kategori D hittar vi tre ryttare med 2 stycken hederspris var, Alva Eriksson, Annie Lundbäck och Mikaela Erneholm, där lottdragningen gick till den sistnämnda som därmed får åka till BRS.

Grattis till alla pristagarna!

De respektive vinnarna måste meddela Cecilia Gråberg via mail cecilia.graberg@svenskgalopp.se senast den 15 november om ni tackar ja till priset/resan. Dessutom måste ni vid samma tidpunkt ha mailat in ett tackbrev till Jockeyklubben för att ni ska kunna få priset.

Vinnarna i ridskolekategorin ser du i den bifogade listan. Utbetalningen sker med decemberfaktureringen.

Vi vill tacka Jockeyklubben och Tapwell, Finn Blichfeldt, för den generösa sponsringen så vi även i år kunnat genomföra Jockeyklubben Cup!

Slutresultat JK-Cup 2021

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Lag_SM 2021.jpg Lag_SM 2021.jpg

Nu när 2021 är slut så kan vi summera vad som har hänt under året för barn och ungdomar i galoppsporten. Cecilia Gråberg är ansvarig för ungdomsverksamheten inom Svensk Galopp och hon ser tillbaka på ett givande år där de ungas röst har blivit starkare, en ny lärlingssatsning etablerades och ponnygaloppsäsongen till stor del kunde genomföras trots pandemin. Läs mer

Little Spirit Little Spirit

29 november 2021 | Nyhet

Champions i ponnygalopp 2021

Här kan du läsa vilka som blir ponnygaloppens champions år 2021 Läs mer

DSC_5380 copy.jpg DSC_5380 copy.jpg

Efter en vår som inleddes med flera inställda tävlingsdagar pga den pågående pandemin har vi nu kommit till ponnygaloppens säsongsavslutning 2021. Denna tävlingsdag reds det Triton novislöpningar på Bro Parks sandbana, så vi fick se flera nya vinnare i vinnarcirkeln denna ganska kyliga söndagseftermiddag. Adrienne Pråhl var prisutdelare i alla dagens lopp. Läs mer