210815d.jpg

Ponnygalopp: Resultat av Jockeyklubben Cup 2021

25 oktober 2021 17:13

Här kan du läsa den totala sammanställningen av Jockeyklubben Cup 2021

Segrarna i kategori A och B i respektive klass vinner en träningshelg hos familjen Hedman på Stall Lilla Rörby. Segrarna i kategori C och D vinner en träningshelg på British Racing School.

Vinnare på poäng

  • A Svea Lindersson Hagberg, 49 p
  • B Ellie Vång, 39 p
  • C Izabella Jevrem, 54 p
  • D Stina Östlund, 45 p och Jenny Tunell, 45 p

Hederspriser

  • A Nora Lundbäck, 2 st
  • B Najat Assekour, 3 st
  • C Linnea Östlund, 2 st
  • D Mikaela Erneholm, 2 st

I kategori A och B är vinnare på poängdelen Svea Lindersson Hagberg, med 49 p i kat A och 40 p i kat B, men eftersom man bara kan vinna en gång så går förstapriset till Ellie Vång i kategori B med 39 poäng. Izabella Jevrem vinner kategori C med 54 poäng, den högst insamlade poängen under året. I kategori D har vi en delad förstaplats på 45 poäng var och med exakt samma placeringar i 5 lopp. Stina Östlund och Jenny Tunell vinner därför båda ett förstapris.

I kategori A har vi två stycken med 2 hederspris var, Nora Lundbäck och Signe Hagberg Lönnström. efter lottning tillfaller priset Nora. I kategori B hittar vi Najat Assekour som segrare med hela 3 stycken hedersomnämnande. Linnea Östlund är vinnare av hederspriset i kategori C med 2 stycken under säsongen. I kategori D hittar vi tre ryttare med 2 stycken hederspris var, Alva Eriksson, Annie Lundbäck och Mikaela Erneholm, där lottdragningen gick till den sistnämnda som därmed får åka till BRS.

Grattis till alla pristagarna!

De respektive vinnarna måste meddela Cecilia Gråberg via mail cecilia.graberg@svenskgalopp.se senast den 15 november om ni tackar ja till priset/resan. Dessutom måste ni vid samma tidpunkt ha mailat in ett tackbrev till Jockeyklubben för att ni ska kunna få priset.

Vinnarna i ridskolekategorin ser du i den bifogade listan. Utbetalningen sker med decemberfaktureringen.

Vi vill tacka Jockeyklubben och Tapwell, Finn Blichfeldt, för den generösa sponsringen så vi även i år kunnat genomföra Jockeyklubben Cup!

Slutresultat JK-Cup 2021

Fler nyheter, artiklar och bloggar

i-dMhJ4Lp-X2 Qrispy och Noah Ahlberg.jpg i-dMhJ4Lp-X2 Qrispy och Noah Ahlberg.jpg

Vilken SM-dag det blev på Strömsholm. Inför stor publik och besök av kungen som visade mycket stort intresse för ponnytävlingarna så bjöd våra aktiva på en fin show och underhållning. Det blev rafflande lopp på den fina naturbanan som för dagen klassades som mjuk. Vädret var en aning mulet under ponnytävlingarna, men också behagligt. Senare under dagen tittade solen fram. Priserna till Bäst Gjorda Ponny delades ut av Jack Winberg. Prisutdelare var i lopp ett till och med fyra Maud Hedman för Tritons räkning och i lopp fem var H.M. Konungen och Jan Kleerup, ordförande i Jockeyklubben. Loppen ingick i Jockeyklubben Cup. Läs mer

i-RTfVq7B-X2 EricaLittle Caitlyn och Svea.jpg i-RTfVq7B-X2 EricaLittle Caitlyn och Svea.jpg

Bro Park lägger just nu om sin dirttrack och ekipagen fick förmånen att tävla på gräsbanan som klassades som god. Vädret var utmärkt denna härliga dag där tävlingarna hade föregåtts av Stockholms Stora Pris-dagen. Det var mycket publik och en härlig stämning. Prisutdelare var Kajsa Svensson Holmsten i lopp ett till och med fyra. Per-Anders Gråberg delade ut pris i lopp fem. Läs mer

Boley Mickey Finn 5298.jpg Boley Mickey Finn 5298.jpg

Tack för roliga ponnygalopptävlingar! Läs mer