DSC_0469.jpg

Biljetter och bordsbokning till Jägersro Galopp den 1 augusti

26 juli 2021 14:01

Härlig fest på söndag eftermiddag tillsammans med 1.6 miljonerklubben på Jägersro Galopp! Publikplats utomhus och restaurangen kommer att vara öppet för ett begränsat antal personer i samband med galopptävlingarna söndagen 1 augusti. Entrén öppnar kl. 11.15. Första start är klockan 11:50 och förbokning av plats i restaurangen eller på publikområdet är obligatorisk. Varmt välkomna!

Dagens aktiviteter på Jägersro Galopp

Läs mer om Svenskt Oaks och dagens underhållning här!

Restaurang

Restaurangen i läktarbyggnaden på Jägersro kan ta emot 500 personer. Max 6 personer per bord (restriktioner säger 8 platser, men vi har endast 4- och 6-manna bord i restaurangen)

Hur fungerar det?

Bokning sker via Svensk Galopps webshop. För meny, se webbshopen. En person bokar för alla personer i sällskapet. Om ni är fler än åtta personer i ett sällskap kommer ni att delas upp mellan flera bord. Vi kan endast ta emot förbokade gäster. Visa ditt bekräftelsemejl i entrén (du kan skriva ut det eller visa på telefonen). Vänligen anländ till entrén i sällskap med de antal personer du ska ska sitta med.

Meddela eventuella allergier vid bokning. Restaurangen är endast öppen under tävlingsdagar och har därmed inte fullt sortiment.

Restauranggäster får inte gå ut på publikplats förutom om ni är hästägare och er häst vinner.

Observera att det inte går att betala med kontanter på restaurangen.

Buffén serveras mellan klockan 12:00-14:00.

Vad kostar det?

  • Matbuffé med vatten och kaffe kostar 155 kronor
  • Fri entré för restauranggäster
  • Programblad finns att köpa på plats för 30 kronor

Hur bokar jag?

Bokningen stänger torsdag 29 juli kl. 14.00.


Publikplats utomhus

Publikområdet den 1 augusti kommer att vara öppet för 600 personer.

Hur fungerar det?

Entrén öppnar kl. 11:15 för de som har förbokad plats på publikområdet.

Alla personer inkl. barn måste ha en förbokad biljett.

John Scott’s kommer att vara öppet från kl. 12:00 för köp av bl.a. hamburgare, räkmacka, kaffe, öl och vin. Beställning och betalning av mat sker på plats. Observera att det endast är kontantfri betalning som gäller.

Om du som ägare är på plats utomhus och har en häst som vinner får du gå igenom avspärrningen för att vara med i vinnarcirkeln under vinnarceremonin.

Vad kostar det?

  • Entrén kostar 60 kronor per person och betalas på plats med kort eller via swish
  • Fri entré för personer under 18 år
  • Det är kostnadsfri entré för hästägare, medlemmar och årskortsinnehavare mot uppvisande av de olika korten
  • Programblad finns att köpa på plats

Hur anmäler jag mig?

Anmälan till publikområdet görs på nedan länk:

Publikplats Svenskt Oaks 1 augusti

Visa upp bekräftelsemejlet i entrén (du kan skriva ut det eller visa på telefonen).

Övrig information

Hästägare och publik får endast vistas på publikområdet. Tävlingsområdet kommer fortfarande enbart vara öppet för aktiva och betraktas som en arbetsplats.

När vi nu börjar öppna banorna så är det viktigt att det sker under så säkra former som möjligt.  Vi ber alla att respektera de regler och rekommendationer som gäller och att följa vakternas instruktioner på tävlingsdagen.

Owners Club kommer att öppnas i ett senare skede.

Varmt välkommen till en härlig eftermiddag på galoppbanan med fina lopp!

Kontakt

Om du har frågor får du gärna kontakta Anna Thelander.
anna.thelander@svenskgalopp.se
073-429 87 28

Kontakt

Om du har frågor får du gärna kontakta Anna Thelander.
anna.thelander@svenskgalopp.se
073-429 87 28

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Penny o Stargaze 5989.jpg Penny o Stargaze 5989.jpg

Bästisar redan som föl. Sedan dess har Stargaze och Penny följts åt genom livet – hela tiden sida vid sida. På söndag startar de båda för första gången i ett storlopp – Stig Holms Pokal. "Det ska bli jättespännande att följa", säger Ivan Sjöberg som känner de två unga stona väl eftersom de växte upp på Rävdansens Stuteri. "Och jag är helt säker på att hästar bli bekanta och känner igen varandra." Läs mer

Dominic 9596.jpg Dominic 9596.jpg

Ett skitår. Susanne Berneklint suckar djupt när vi pratar om den senaste säsongen. I princip har allt som kunnat gå fel, gått fel. Men för ett par veckor sedan vände det, den 25 augusti vann hon säsongens första lopp på hemmabanan Jägersro och efter det har det blivit ytterligare tre segrar. Läs mer

ETERNITY TREE_D2I3348.jpg ETERNITY TREE_D2I3348.jpg

Jägersrotränaren Nina Lensvik shoppade loss på Scandinavian Open Yearling Sale i Danmark i fredags. Fem hästar ropades in till hästägaren Nils Jansson, 360 North Horse Racing, och det var en salig blandning av jättetalanger, nostalgikickar och prisvärda fynd. "Visst är det tufft ibland, men jag är oerhört tacksam att ha en sådan hästägare", säger Nina med några dagars distans till auktionen. Läs mer