Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
Publik framför galopphästar på Göteborg Galopp2.jpg

Publikområde öppet på Göteborg Galopp den 27 juni

8 juni 2021 19:37

Vi kan hälsa ett begränsat antal hästägare och åskådare till galopptävlingarna på Göteborg Galopp söndagen den 27 juni. Vi kommer att öppna upp en begränsad yta vid upploppet för maximum 100 personer och alla besökare måste föranmäla sig.

Hur bokar jag?

Plats till publikområdet bokas via denna länk:
Länk till formuläret. Hästägare har förtur till publikplats fram till den 23 juni. Från den 24 juni är bokningen öppen för övriga åskådare.

Du kommer att kunna anmäla flera personer på samma gång, men då behöver ni anlända till entrén tillsammans.

Vad kostar det?

  • Det är kostnadsfri entré för hästägare, medlemmar och årskortsinnehavare.
  • Andra betalar 60 kronor per person via Swish 123 496 33 85 alternativt kontant. Betalning sker på plats. Fri entré under 18 år.
  • Programblad finns att köpa på plats för 30 kr. (Betalning via Swish.)

Hur fungerar det?

Entrén öppnar kl. 11:00 och parkering sker på anvisad plats.

Ni visar upp bekräftelsemejlet (utskrift eller visa på telefonen) i entrén, följ sen anvisad väg till publikområdet.

Kiosken kommer att vara öppen för enklare förtäring och beställning och betalning sker på plats. Hästägare på plats som har en häst som vinner kommer att få gå igenom avspärrningen för att vara med i vinnarcirkeln.

Mer information

Hästägare och publik kommer endast att få vistas i andra områden än de som arbetar på dagen. Tävlingsområdet kommer fortfarande enbart vara öppet för aktiva och betraktas som en arbetsplats.

När vi nu börjar öppna banorna så är det viktigt att det sker under så säkra former som möjligt. Vi ber alla att respektera de regler och rekommendationer som gäller och att följa vakternas instruktioner på tävlingsdagen.

Ta gärna med eget parasoll och/eller paraply då publikområdet inte kommer att ha något skydd mot regn eller sol. Det kommer även finnas möjlighet till WC-besök inom publikområdet.

För att undvika köbildning kommer ingen spelkassa att vara öppen.

Varmt välkomna till Göteborg Galopp!

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Fiftyshadesfreed TOP Fiftyshadesfreed TOP

Söndagens tävlingar på Göteborg Galopp toppades med en Open Handicap. Den 1 200 meter långa uppgörelsen med 100 000 kronor i prispotten utmynnade i en lätt seger för Lennart Jarvéns fina 10-åring Fiftyshadesfreed, riden av Cornelia Hartsmar. Läs mer

IMG__33429.JPG IMG__33429.JPG

Galoppsäsongen är i full gång och vi har fått flera frågor om 2021 års hästägarkort, medlemskort och licenskort. Här finns information om de olika korten och om hur du får dem. Läs mer

Under förutsättning att Regeringens och Folkhälsomyndighetens restriktioner hävs från och med den 1 juni är vi redo att ta in ett begränsat antal personer på publikplats.

När vi nu börjar öppna banorna så behöver vi skynda långsamt. På Jägersro kommer vi att följa samma riktlinjer som travet. På Bro Park planerar vi att öppna upp för sittande publik vid grusplanen längs upploppet och på Göteborg Galopp siktar vi på att avgränsa ett område för publik.

Hästägare och publik kommer endast att få vistas i andra områden än de som arbetar på dagen. Tävlingsområdet kommer fortfarande enbart vara öppet för aktiva och betraktas som en arbetsplats.

Vi återkommer med mer information under nästa vecka.