Den här sidan är arkiverad och kan innehålla inaktuell information.

Populära visningar på Bro Park

21 april 2016

Svensk Galopps visningar på nya galoppbanan Bro Park är mycket populära och redan nu är fredagens visning fullbokad. Men det finns flera nya datum inbokade i april.

bilder bro park öppet hus

 

Anna Fischer från Svensk Galopp håller i de populära visningarna på Bro Park. I början av februari  gick startskottet och det har varit mycket bra uppslutning på samtliga visningar.

-Jättekul med det stora intresset, folk är otroligt entusiastiska och intresserade. Senast, den 18 mars,  var det bara en handfull kända ansikten och resten var för mig helt okända ansikten, mestadels personer från Upplands Bro med omnejd. Till fredagens visning den 1 april är det redan fullbokat, berättar Anna.

Men det finns fler chanser att få gå på guidade visningar på Bro Park. Nästa tillfälle är den 9 april kl. 14.00 och därefter 15 april kl. 15.00, 29 april kl. 15.00 samt den 13 maj kl 15.00.

Visningarna är gratis.

Vill du gå på en guidad visning på Bro Park?  Föranmälan till visningen görs via mail till Anna Fischer: anna.fischer@svenskgalopp.se

Om du anmält dig men fått förhinder, var vänlig och ring Anna på telefon: 070-773 27 31

Vägbeskrivning till Bro Park
Kör E18
Ta avfart 148, Skokloster, Sigtuna, Bro
Följ skylt mot Bro och sväng in på Håtunavägen (269)
Kör 1,4 km och ta den första grusavfarten till höger till Bro Park direkt efter vår byggskylt.

Så här åker du kommunalt till Bro Park
Ta pendeltåget till Bro, därefter buss 555 mot Fliesbergshuset, kliv av vid hållplatsen Råby. Därefter är det en promenad på ca 1km till Bro Park.
 

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Bara fastighet o PGA TOP Bara fastighet o PGA TOP

Projektet med att etablera en ny galoppbana för tävling och träning i närheten av skånska Bara befinner sig fortfarande i en förberedande fas. Men de närmaste fem veckorna kommer att bli både hektiska och händelserika. Läs mer

DSC_0922.jpg DSC_0922.jpg

Svensk Travsport, Svensk Galopp och LRF Häst driver momsfrågan vidare. Detta är vad som händer just nu. Läs mer

Globemaster TOP Globemaster TOP

Onsdagens lunchtävlingar på Bro Park toppades med en fin Guldhandicap. Martin Rodriguez serverade Globemaster en fin smygresa i den 1 200 meter långa uppgörelsen. Över de sista 200 meterna tackade Maria Sandhs adept täthästarna för draghjälpen och säkrade årets andra fullträff i snygg stil. Läs mer