Ticksterbiljett

Aktiv i galoppsporten? Nu är det dags att förnya årskortet för 2024

25 mars 2024 14:01

Du som har en aktiv roll i galoppsporten eller är medlem i ett galoppsällskap kan nu ladda ner eller beställa ett kostnadsfritt årskort. Årskortet ger innehavaren fri entré till samtliga tävlingsdagar under året.

Årskortet beställs genom Tickster och är kostnadsfritt om det levereras digitalt. Det går också att beställa ett plastkort som produceras och skickas mot en mindre kostnad.

Årskort för aktiv

Ett årskort tilldelas alla som har en aktiv roll inom galoppsporten, det vill säga bland annat hästägare med minst 1% andel, uppfödare, tränare, jockeys, hästskötare och funktionärer. Du som har gjort en stor insats för galoppsporten kan också ansöka om ett årskort, även om du inte längre har en aktiv roll inom sporten.

Detta kort kallas ”Årskort för aktiv 2024” och ger fri entré för två personer.

Vissa grupper kan ladda ner kortet direkt via Galoppappen, andra behöver ansöka om årskortet. Läs mer om hur du går till väga på svenskgalopp.se/arskort.

Årskort för medlem

Medlemmar i något av de tre galoppsällskapen får också ett årskort. Detta kort kallas ”Årskort för medlem 2024” och ger fri entré för en person.

Galoppsällskapen kommer att skicka ut information till sina medlemmar via e-post.

Mer information

På sidan svenskgalopp.se/arskort hittar du all information om vilka som är berättigade till ett årskort och hur du går till väga för att ladda ner ditt kort.

Hör gärna av dig om du har frågor eller feedback på e-post marknad@svenskgalopp.se.

Om du inte är berättigad till ett kort som aktiv eller medlem, är det möjligt att köpa ett årskort. Då kostar det 500 kronor.

årskort 2023

Så här såg årskorten ut förra året. De digitala korten levereras som pdf och kan skrivas ut eller visas upp på skärmen. Om du har en Iphone kan du spara kortet i appen Wallet/Plånbok. Det är också möjligt att beställa ett plastkort för en liten kostnad.

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Galopphästar och publik på Göteborg Galopp2.jpg Galopphästar och publik på Göteborg Galopp2.jpg

Efter ett långt budgetarbete är propositionerna för 2024 äntligen klara. Med bakgrund av de utmaningar som Svensk Galopp står inför har prispengarna justerats ner något. Målsättningen är att propositionerna ska ge fler hästar i loppen. Läs mer

28 mars 2024 | Notis Hälsodeklaration ryttare

Nu är det hög tid att skicka in din hälsodeklaration för 2024 så din licens hinner bli aktiverad inför årets första anmälningsdagar.

Den hittar du här:Hälsodeklaration

Skicka per post eller maila in den till: Teresia Åkesson

nationaldagsgaloppen2017_jockey_gardet

Nu kan du som är amatörryttare eller lärling göra fystestet inför 2024 års licens.

För datum och mer information om anmälan, se sidan Fystest för ryttarlicens