Foto: Burt Seeger
QISSNpWA Fifty.jpeg

Fiftyshadesfreed vinner i sin debut på Klampenborg.

Klampenborg 17 juli: Fiftyshadesfreed imponerade

19 juli 2021 13:57

Fiftyshadesfreed (e. Verglas) var återigen grymt bra när han betvingade favoriten Sandtastic över upploppet.

Tio år gammal gjorde han debut på Klampenborg och det slutade på bästa sätt. Cornelia Hartsmar red förtjänstfullt. Lennart Jarvén tränar och äger ihop med Investment AB Balticum. Rävdansens Stuteri AB är uppfödare till Go On Carlras (e. Harzand), som vann ett av två ”Derby Trials” under Nicolaj Stott. Kvällens sista lopp hemfördes av Toshaway (e. Juniper Tree). I sadeln satt Andreas Tapia Dalbark. Ellinor Rasmusson tränar. Giersing Lindén med vänner äger. Giersing Lindén m. fl. är uppfödare.

Läs mer: Lopprepriser på Fasttrackracing.dk nyheter på Galopsport.dk, resultat på Galopinfo.dk och kommande tävlingar på Galopbane.dk

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Tin Win 5745.jpeg Tin Win 5745.jpeg

26 september 2022 | Nyhet

Galopp den här veckan

Här är galopptävlingarna och sändningarna du inte får missa under vecka 39 (26 september-2 oktober). Den här veckan tävlas det på Bro Park, Göteborg Galopp och Övrevoll. Dessutom är det dags för den svenska åringsauktionen. Den internationella höjdpunkten är Prix de l’Arc de Triomphe i Paris. Läs mer

Det var en strålande och varm höstdag när Klampenborg arrangerade lördagstävlingar. När dagen var slut hade tre svensktränade hästar segrat. Gräsbanan klassades som god.

Jonna Larsson tränar Justpoppin (e. Wilshire Boulevard) som segrade för första gången under Jan-Erik Neuroth i livets andra start (2 år). En bra insats. Giant Diamond var först över mållinjen i en knallhård slutstrid över 1100 meter, men den flyttades ner p g a användning av spöt i drivande syfte. Han är danskuppfödd av Francisco Castro. Äger gör hon själv ihop med F. Larsson och R. Lindquist.

Emma Markusson gjorde sin första tränarstart för året och både äger och tränar Cochise (e. Barocci) som i sin comeback vann det femte loppet över 1400 meter tillsammans med Martin Rodriguez. Uppfödare är Rävdansens Stuteri AB.

Dagen avslutades med att Ravaillac (e. Soldier Hollow), efter en gedigen insats, vann över 2200 meter och i sadeln var det Martin Rodriguez igen. Martin Persson både äger och tränar. AB Ascot är uppfödare.

Vi noterar också att Dansk Galop Auktionsløb med 300 000 DKK i förstapris vanns av Slava Ukraini (e. Moohaajim) under Carlos Lopez.

Läs mer: Lopprepriser på derby25.dk, nyheter på Galopsport.dk och Galopservice.dk, resultat på Galopinfo.dk och kommande tävlingar på Galopbane.dk

Foto: Burt Seeger
UyGcDazQ Ravaillac på Klampenborg 24 september.jpeg
Little Arabella TOP Little Arabella TOP

Ett utvändigt startspår var inget som hindrade Patrick Wahl-tränade Little Arabella från att spurta hem Jockeyklubbens Auktionslöpning på söndagen. Oliver Wilson red Rävdansen-uppfödningen, som ägs av Global Farm AB. Läs mer