Foto: Steven Cargill/Svensk Galopp
Women Jockeys World Cup Bro Park 2019.JPG

Biljetter och bordsbokning till Bro Park den 13 juni

7 juni 2021 16:21

Vi öppnar upp en begränsad yta vid upploppet på Bro Park för maximum 100 stycken besökare i samband med galopptävlingarna den 13 juni. Även restaurangen kommer att vara öppen, även den för ett begränsat antal gäster. Alla besökare måste föranmäla sig. Varmt välkommen!

Restaurang

Restaurangen i läktarbyggnaden på Bro Park kan ta emot max 92 gäster uppdelat på tre olika ytor med bordsservering.

Hur fungerar det?

Bokning sker via Svensk Galopps webbshop. För menyer, se webbshopen. En person bokar för alla personer i sällskapet. Om ni är fler än fyra personer i ett sällskap kommer ni att delas upp mellan flera bord.

Meddela eventuella allergier vid bokning. Restaurangen är endast öppen under galoppdagar och har därmed inte fullt sortiment.

Vi kan endast ta emot förbokade gäster. Visa ditt bekräftelsemail i entrén på Bro Park (du kan skriva ut det eller visa på telefonen).

Restaurangen öppnar klockan 11.00 och stänger klockan 15.40.

Vad kostar det?

Det finns tre olika menyer som kostar mellan 225 och 425 kr.

Det är ingen entréavgift för restauranggäster.

Programblad finns att köpa på plats för 30 kronor (betalning via Swish).

Hur bokar jag?

Observera att hästägare med häst till start under dagen har förtur.

Endast hästägare kan boka fram till den 9 juni. Uppge din hästs namn vid bokningen.

Andra kan boka från och med den 10 juni.

Länkar till webbshopen:

Publikplats

Publikområdet den 13 juni kommer att vara öppet för 100 personer.

Hur fungerar det?

Publikplatserna är utomhus vid den högra delen av läktarbyggnaden (utanför kaféet).

Entrén till publikområdet öppnar kl 11.00.

Vad kostar det?

Det är kostnadsfri entré för hästägare, medlemmar och årskortsinnehavare. Andra betalar 30 kronor per person via Swish 123 182 48 87. Betalning sker på plats.

Programblad finns att köpa på plats för 30 kronor (betalning via Swish).

Hur anmäler jag mig?

Anmälan sker via formuläret Simple Sign-up senast 12 juni.
Länk till formuläret.

Du kan anmäla flera personer på samma gång, men då behöver ni anlända till entrén tillsammans.

Finns det mat och dryck?

Publik kan förboka en enklare meny (Wrap och vatten) via webshopen som delas ut vid ankomst till entrén in till grusplanen vid uppvisande av bokning.

Länk till webbshopen:
Take-away lunch

Mer information

Hästägare och publik kommer endast att få vistas i andra områden än de som arbetar på dagen. Tävlingsområdet kommer fortfarande enbart vara öppet för aktiva och betraktas som en arbetsplats.

När vi nu börjar öppna banorna så är det viktigt att det sker under så säkra former som möjligt. Vi ber alla att respektera de regler och rekommendationer som gäller och att följa vakternas instruktioner på tävlingsdagen.

Varmt välkommen!

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Martini TOP Martini TOP

Stallformen för Anna Pilroth och Tobias Hellgren tycks hålla i sig. I samband med söndagens tävlingar på Bro Park följde paret upp den senaste tidens segerfest med ytterligare två fina fullträffar. Hederskämpen Martini tog sin andra viktoria inom loppet av bara några dagar och stallkompisen Archers Ignite ville inte vara sämre. Läs mer

Thunder Mack Guineas Thunder Mack Guineas

Tre segrar som uppfödare, två storloppsvinnare som ägare. Lars Almrin upplevde en av sina största dagar inom galoppsporten när hans uppfödningar Thunder Mack och Tequila Mack vann dubbelt på Bro Park i söndags. "Min största dag i karriären som uppfödare, utan tvekan", säger Lars och sätter en titel på sig själv: "Asfaltuppfödare…" Läs mer

MOF190616-306244.jpg MOF190616-306244.jpg

Vi öppnar upp en begränsad yta vid upploppet på Bro Park för max 100 besökare i samband med galopptävlingarna den 20 juni. Restaurangen kommer att vara öppen, även den för ett begränsat antal gäster. Alla besökare måste föranmäla sig. Varmt välkommen! Läs mer