DSC_1156 (2).jpg

Under Stockholm Cup-dagen rids Tapwell Cup för våra minsta kategori ponnys. Alla pengar runt loppet går oavkortat till Barncancerfonden. Dessutom rider våra ponnyjockeys med en armbindel.

Galoppen stöttar Barncancerfonden - så kan du bidra

2 september 2022 11:23

Svensk Galopp har sedan 2020 ett samarbete med Barncancerfonden. Under september månad tar vi ett krafttag och samlar in pengar genom en rad olika aktiviteter på våra galoppbanor.

Barn och cancer hör inte ihop. Ändå bildar de orden den vanligaste dödsorsaken för barn 1–14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever idag 85 procent av barnen som drabbas. Under barncancermånaden september kraftsamlar vi i kampen mot barncancer för att ännu fler ska överleva - hjälp till att hålla cancer borta från barn du med!

Under Barncancermånaden september 2022 har vi bland annat en insamling som vi hoppas så många som möjligt vill bidra till. Valfritt bidrag lämnar du här via vår insamling.

För att ytterligare uppmärksamma och bidra till Barncancermånaden kommer vi på Svensk Galopp inför och i samband med Stockholm Cup-dagen den 18 september att genomföra en rad olika aktiviteter där intäkterna helt eller delvis går direkt till Barncancerfonden. Håll utkik här på hemsidan och på våra sociala medier för att se vad exakt vi gör för att bidraga.

Under året som gått har vi redan samlat in över 25 000 kronor. Detta har vi bland annat gjort under event på våra banor samt på andra orter där de som ridit Plastic Wonder har swishat.

Tack för att du tillsammans med oss stöttar Barncancerfonden!

bcm_2022_1080x500.webp

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Häst i hage Häst i hage

1 februari 2023 | Nyhet

Svensk Galopps Värdegrund

Ni vet väl om att Svensk Galopp har en värdegrund som vi jobbar mot? Här lyfter vi hur vi ska uppträda, verka och agera för att göra galoppsporten tillgänglig för alla oavsett förutsättningar och bakgrund. Läs mer

hurricane-red-top hurricane-red-top

31 januari 2023 | Nyhet

Marianne Andrén in memoriam

För några dagar sedan nåddes vi av beskedet att Marianne Andrén har avlidit, 92 år gammal. Få har varit en del av den svenska galoppsporten under så många år som Marianne. Läs mer

Ocean Side Ocean Side

30 januari 2023 | Nyhet

Galopp den här veckan

Vintergaloppen på Bro Park fortsätter ytterligare några veckor in i februari månad, närmast nu på söndag. Meydan-banan i Dubai arrangerar en riktigt toppdag på fredag med flera Grupp-löpningar. I vanlig ordning sänder ATG internationell galopp från alla världens hörn. Läs mer