DSC_1156 (2).jpg

Under Stockholm Cup-dagen rids Tapwell Cup för våra minsta kategori ponnys. Alla pengar runt loppet går oavkortat till Barncancerfonden. Dessutom rider våra ponnyjockeys med en armbindel.

Galoppen stöttar Barncancerfonden - så kan du bidra

2 september 2022 11:23

Svensk Galopp har sedan 2020 ett samarbete med Barncancerfonden. Under september månad tar vi ett krafttag och samlar in pengar genom en rad olika aktiviteter på våra galoppbanor.

Barn och cancer hör inte ihop. Ändå bildar de orden den vanligaste dödsorsaken för barn 1–14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever idag 85 procent av barnen som drabbas. Under barncancermånaden september kraftsamlar vi i kampen mot barncancer för att ännu fler ska överleva - hjälp till att hålla cancer borta från barn du med!

Under Barncancermånaden september 2022 har vi bland annat en insamling som vi hoppas så många som möjligt vill bidra till. Valfritt bidrag lämnar du här via vår insamling.

För att ytterligare uppmärksamma och bidra till Barncancermånaden kommer vi på Svensk Galopp inför och i samband med Stockholm Cup-dagen den 18 september att genomföra en rad olika aktiviteter där intäkterna helt eller delvis går direkt till Barncancerfonden. Håll utkik här på hemsidan och på våra sociala medier för att se vad exakt vi gör för att bidraga.

Under året som gått har vi redan samlat in över 25 000 kronor. Detta har vi bland annat gjort under event på våra banor samt på andra orter där de som ridit Plastic Wonder har swishat.

Tack för att du tillsammans med oss stöttar Barncancerfonden!

bcm_2022_1080x500.webp

Fler nyheter, artiklar och bloggar

Bara fastighet o PGA TOP Bara fastighet o PGA TOP

Projektet med att etablera en ny galoppbana för tävling och träning i närheten av skånska Bara befinner sig fortfarande i en förberedande fas. Men de närmaste fem veckorna kommer att bli både hektiska och händelserika. Läs mer

DSC_0922.jpg DSC_0922.jpg

Svensk Travsport, Svensk Galopp och LRF Häst driver momsfrågan vidare. Detta är vad som händer just nu. Läs mer

Globemaster TOP Globemaster TOP

Onsdagens lunchtävlingar på Bro Park toppades med en fin Guldhandicap. Martin Rodriguez serverade Globemaster en fin smygresa i den 1 200 meter långa uppgörelsen. Över de sista 200 meterna tackade Maria Sandhs adept täthästarna för draghjälpen och säkrade årets andra fullträff i snygg stil. Läs mer