DSC_1156 (2).jpg

Under Stockholm Cup-dagen rids Tapwell Cup för våra minsta kategori ponnys. Alla pengar runt loppet går oavkortat till Barncancerfonden. Dessutom rider våra ponnyjockeys med en armbindel.

Galoppen stöttar Barncancerfonden - så kan du bidra

2 september 2022 11:23

Svensk Galopp har sedan 2020 ett samarbete med Barncancerfonden. Under september månad tar vi ett krafttag och samlar in pengar genom en rad olika aktiviteter på våra galoppbanor.

Barn och cancer hör inte ihop. Ändå bildar de orden den vanligaste dödsorsaken för barn 1–14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever idag 85 procent av barnen som drabbas. Under barncancermånaden september kraftsamlar vi i kampen mot barncancer för att ännu fler ska överleva - hjälp till att hålla cancer borta från barn du med!

Under Barncancermånaden september 2022 har vi bland annat en insamling som vi hoppas så många som möjligt vill bidra till. Valfritt bidrag lämnar du här via vår insamling.

För att ytterligare uppmärksamma och bidra till Barncancermånaden kommer vi på Svensk Galopp inför och i samband med Stockholm Cup-dagen den 18 september att genomföra en rad olika aktiviteter där intäkterna helt eller delvis går direkt till Barncancerfonden. Håll utkik här på hemsidan och på våra sociala medier för att se vad exakt vi gör för att bidraga.

Under året som gått har vi redan samlat in över 25 000 kronor. Detta har vi bland annat gjort under event på våra banor samt på andra orter där de som ridit Plastic Wonder har swishat.

Tack för att du tillsammans med oss stöttar Barncancerfonden!

bcm_2022_1080x500.webp

Fler nyheter, artiklar och bloggar

ITM Spring Mile 2023 ITM Spring Mile 2023

16 april 2024 | Nyhet

Premiär för Veckosvepet

Lagom till att galoppsäsongen startar presenterar vi en liten nyhet på hemsidan. Under rubriken “veckosvepet” ger vi dig de kommande tävlingsdagarna runt om i Skandinavien tillsammans med korta notiser från när och fjärran. Veckosvepet publiceras varje tisdag. Läs mer

Bro Park Jpeg 3-100 Bro Park Jpeg 3-100

Äntligen! Säsongspremiär onsdag 17:e april. Förväntningarna är enorma, inget är egentligen avslöjat utan alla drömmar lever fortfarande. Alla hästar är vinnare. Läs mer

Galopphästar Gärdet Galopphästar Gärdet

Efter en lång och kall vinter står galoppen äntligen i startboxarna för att dra igång en ny spännande säsong. Här är alla de stora publikfesterna du måste ha koll på de närmaste månaderna, från de stundande vårpremiärerna fram till Svenskt Derby i mitten av juli. Läs mer