Vi har placerat cookies på din dator och lagrar ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer >här.

Förnyelse av licenser 2020

De som inte önskar förnyad licens för perioden 1 mars 2020 - 28 februari 2021, eller vill ändra status på licensen, ombeds meddela detta till Svensk Galopp. Här nedan kan du också läsa vilka ryttare som behöver lämna in ett nytt läkarintyg.

Samtliga amatörryttare och lärlingar måste också göra ett godkänt fystest senast den 31 januari. Läs mer om fystestet här
De ryttare som gör sitt fystest efter den 31 januari 2020 debiteras en extra uppläggningsavgift om 200:- + moms för licensen.

Läs mer om aktuella datum för fystestet här

Samtliga nu giltiga licenser är förlängda t o m den 29 februari 2020.  De som inte önskar förnyad licens för 2020, eller vill ändra status på licensen, ombeds meddela detta till Svensk Galopp via e-post:info@svenskgalopp.se senast den 7 februari 2020. Därefter förnyas licenserna efter prövning. Ansökan om förnyad licens för 2020 med oförändrad status behöver således inte göras.

Vad menas med ändrad status?
Med att ändra status menas t ex att ändra en kombinerad ryttar- och tränarlicens till enbart tränarlicens. Har läkarintyget gått ut för kombinerad licens förnyas inte tränarlicensen om man inte meddelar att man vill ha en ändrad status på sin licens.

Detta gäller alltså ryttare med AT3, AT4, P2 och P5-licens. Ni måste meddela om ni enbart vill ha tränarlicens fortsättningsvis!  För att erhålla tränarlicens krävs minst en häst i träning.

Nedanstående ryttare måste inkomma med ett nytt läkarintyg senast den 7 februari för att licensen skall kunna förnyas.

De ryttare som inkommer med läkarintyg senare än den 7 februari kommer att debiteras en extra uppläggningsavgift om 200:- + moms för licensen.
 

Följande ryttare ombeds att inkomma med läkarintyg:

AR 1:
Elin Ahlin
Lars-Åke Enström
Charlotta Ericsson
Emelie Gustafsson
Musse Hasselvall
Sofia Presits

AT3:
Kim Stern

J1:
Max Friberg
P-A Gråberg

L1:
Andres Chavez
 


 

Senast uppdaterad 2020-02-24. info@svenskgalopp.se

Bro Parkbro bankropp Till banan

Jägersro Galoppjägers bankropp2 Till banan

Göteborg GaloppGG bankropp2 Till banan